Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 26 июня 2024, 23:13
115908
30

Шевченко прокомментировал вылет сборной Украины из Евро-2024

Президент УАФ поддержал игроков и болельщиков

| Обновлено 26 июня 2024, 23:13
115908
30
Шевченко прокомментировал вылет сборной Украины из Евро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрей Шевченко

Президент Украинской ассоциации Андрей Шевченко футбола обратился к игрокам и болельщикам сборной Украины после вылета национальной сборной с Евро-2024.

«Благодарю команду, тренера и наших лучших болельщиков. Как бы ни было сложно сейчас, остаемся единственными. Сильными. Работаем дальше ради будущего Украины. Слава Украине!» – написал Андрей в своём Instagram

Матч против Бельгии завершился в сухую ничью 0:0. В параллельной встрече Румыния и Словакия сыграли 1:1. Украина заняла четвертое место в группе и вылетела с Евро-2024.

Оцените материал
(599)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 30
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Nikos
Отак і живем у цьому лайні ховаючи проблеми під коврик, видаючі поразки за перемоги. Це стосується всієї країни вцілому.
Анатолий Михно
Зараз дивлюся Грузія-Португалія. Одразу бачу роботу тренера збірної Грузії Віля Саньйоля. Його команда явний андердог, але знає що робити хоча португальці неістово тиснуть....
Cheng
Шева, да вы все вообще молодечики: за счёт страны покатались/поучавствовали, ещё призовых пробъёшь от своего "перзидента",война и мобилизация вас неЕ.бут... А,и ещё: немыслимо как порадовали свинособак на параше - цены вам прямо нет.
vbrjkf
ПРИДУРОК !!!
VIPsector1
Дебіл.
VIPsector1
Це ганьба та сором. Воно дякує. Подякуй тим підарам, які тебе, дурника лондонського, призначили. Бюджетні кошти проїдати задарма. Забирай свого друга-невдаху і геть звідси! 
igorek
Воно дякуе команді за що ти дякуеш за цей обсерос на полі. Ти ще в дупу розцілуй ціх деревяних лузерів.
Первый Среди Равных
Іншими словами, Ребров залишається. 
newo
До цих пір не розумію, що говорить і думає Шевченко. Він із когорти "не вмієш працювати головою, працюй руками". Але видно ним керують і вибирають такі самі. Коли вже ці дурні зрозуміютт, що "чемпіон" це не професія?
Фиват Ильясов
Мне кажется Йовичович был бы самое то. И украинский хорошо знает и в плане эмоций живой, мотивирует хорошо, расскрывает игроков. Тот же Мудрик при нём феерил. Результат давал в команде. 
Archie1991
Містер Пазік, забирай друга Реброва у свій Лондон і будете грати разом гольф бо у футболі зараз від вас толку ніякого. Ви даремно проїдаєте державні гроші, а футбол як був у с*раці, там і є. 
А щоб збірна розвивалась, треба створити збірну України-2, з гравців УПЛ можна навіть Першої Ліги,
можна Кривцова і Чеберка з МЛС довикликати, може гірше й не буде. Щоб вони могли створити конкуренцію розпіареним піжонам, які зараз представляють збірну, в яких була би зашкальна мотивація потрапити в основну збірну. Можна проводити цим складом спаринги як проти збірних, так і іноземних клубів, головне побачити хто є хто і награвати склад і можливості для ротацій. 
Перець
Чекаємо з нетерпінням ще динамівських сердець тренерів збірної України 
Зиновій Гаєцький
Степаненко каже, що не знає за всі роки існування такої професійної команди. Я також не пам'ятаю за всі попередні роки, щоб "професійна команда" вже у першому матчі програвала з різницею у три м'ячі.
Валерий Дворецкий
Хватит надеяться что нам кто-то поможет,миллионеры не играют они просто зарабатывают обнадеживая болельщиков страны и так не только в футболе!
Олексій Коваль
Скільки довбнів у нас виявляється...
Прикро, звісно, що вилетіли, але крім провалу в першому матчі грали та боролися.
Я ДЯКУЮ Команді, все у вас попереду!
CAHbI4
ПОТУЖНО.....
Бунтарь
Ю-17 не вийшла з групи
Перша команда також
Залишилась збірна Ю-19, куди він (шева) свого сина пристроїв.
yuriy popovych
Якби їм Лобана чи Сабо.....