Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 червня 2024, 06:44
3662
37

Прагматизм нікуди не подівся. Англія та Словенія не забили одна одній

Нульова нічия влаштувала обидві команди

| Оновлено 26 червня 2024, 06:44
3662
37
Прагматизм нікуди не подівся. Англія та Словенія не забили одна одній
Getty Images/Global Images Ukraine

Перед матчем в багатьох вітчизняних вболівальників футболу вимкнули світло, в тому числі й у автора даного матеріалу. Але автор вів текстову трансляцію, тому виходив з положення, як міг, а знайшлися люди, які не мали змоги подивитися цю гру. Відверто кажучи, їм пощастило, вже чергова гра цієї групи знову отримала звання найнуднішої на даний момент на цьому чемпіонаті Європи.

Нульова нічия читалася десь з половини першого тайму. В такому випадку англійці набирали б п'ять очок, словенці мали б три, цих результатів вистачало б обом командам для виходу в плей-оф. Звісно, для словенців були б нюанси, але Хорватія в рейтингу команд, що зайняли третє місце, мала два очки, а Угорщина мала різницю забитих і пропущених голів мінус три ( в Словенії ця різниця становила нуль), таким чином, перемагати не було обов'язковим нікому.

Getty Images/Global Images Ukraine

І, як показав матч, перемагати ніхто й не збирався. Ну, хіба б вийшло це зробити по ходу матчу, не напружуючись і пливучи за течією, але суперник точно цього зробити не дав би.

Склади команд були надзвичайно прогнозованими. Та ж стартова одинадцятка від Матьяжа Кека і Галлахер замість Александера-Арнольда в опорній зоні у Англії. Забігаючи наперед, Галлахер відіграв тільки тайм, після чого його замінив Майну, а Трент теж наприкінці матчу вийшов на поле, цього разу на лівий фланг захисту.

Перипетії матчу можна було б описувати детально, але для цього треба було б дуже постаратися і бути надзвичайно занудним. З усього матчу запам'яталися старанням Фодена, який ніби хотів довести, що його даремно критикують, і кілька разів непогано то відкривався, то бив, то віддавав загострюючі паси. Один з них після рідкісної англійської красивої комбінації міг стати гольовим, оскільки Сака таки відправив м'яч у сітку, але Фоден в ході атаки заліз в офсайд.

Getty Images/Global Images Ukraine

І ще варто відзначити Палмера, який таки вийшов на цьому Євро, Коул теж старався і вирізнявся на фоні інших. А в Словенії гра була побудована на швидких контратаках і закиданнях, кілька разів в штрафному Англії бувало напружено, воротар і захисники нервували. Але не більше.

Мабуть, багато любителів ставок заробили чимало грошей, коли по ходу матчу постаивли на підсумковий рахунок 0:0, який, як вже писалося вище, читався давно.

В паралельному матчі Данія та Сербія голів теж не забили. В підсумку в цьому квартеті перше місце зайняла Англія, Словенія та Данія набрали однакову кількість і очок, й інших додаткових показників, внаслідок чого позиція визначалася через рейтинг збірної, який, очевидно, вищий в Данії, яка і зайняла друге місце, а Словенія вийшла в плей-оф з третього.

Євро-2024. Група С. 3 тур

Англія – Словенія – 0:0

Попередження: Тріпп'єр, 17 – Янжа, 22

Англія: Пікфорд – Вокер, Стоунз, Гехі, Тріпп’єр (Александер-Арнольд, 84) – Галлахер (Майну, 46), Райс – Сака (Палмер, 71), Беллінгем, Фоден (Гордон, 89) – Кейн

Словенія: Облак – Карнічнік, Дркушич, Бійол, Янжа (Балковец, 90+1) – Стоянович, Гнезда-Черін, Елшнік, Млакар (Станкович, 86) – Шпорар (Целар, 86), Шешко (Ілічич, 75)

Арбітр: Клеман Тюрпен (Франція)

Стадіон: «Штадіон Кельн» (Кельн, Німеччина)

АНГЛІЯ - СЛОВЕНІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шоста поразка поспіль. Ястремська прикро поступилася Подоросці в Пекіні
Теніс | 28 вересня 2024, 17:36 19
Шоста поразка поспіль. Ястремська прикро поступилася Подоросці в Пекіні

Даяна програла в трьох партіях

РОТАНЬ: «Ми з Русолом закупили форму, щоб не ганьбитись перед фіналом ЛЄ»
Футбол | 28 вересня 2024, 20:17 4
РОТАНЬ: «Ми з Русолом закупили форму, щоб не ганьбитись перед фіналом ЛЄ»

Ексгравець «Дніпра» згадав напружену ситуацію у клубі перед історичним фіналом єврокубка

Коментарі 37
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Archie1991
Найнудніша група на Євро. 
Макс Максов
Сама нудна група, тішить тільки те що серби вилетіли!
Лига
Тошнит пока от игры Англии, фу 
suforza1921
Після сьогоднішніх ігор потроху прояснюється картина можливого суперника для команд нашої групи в 1/8. Друге місце нашої групи 100% гратиме з Францією, третє (якщо пройде, тут імовірність дуже висока) - з Англією або Іспанію. І тільки переможець може отримати більш простого суперника (хоч ним також можуть виявитися і Нідерланди). Це ще один додатковий фактор, який має спонукати Україну грати в останньому матчі виключно на перемогу. 
AndiM
Це більше на голосування на єблобаченні схоже ,а не на 
турнір.
bzzzzzz
Саутгейт уже задолбал своим прагматизмом.
Отлетят от какого то середняка, на этом все и кончится.
Виктор Войцеховский
Из всего этого еб...ого стыда плюс только один - вылет подх...йловской Сербии. 
Василь Гаранджа
Вже трохи зле.
AleksDnipro
Навіщо куколдизм називати прагматизмом? Не ображайте таке прекрасне слово як прагматизм, роблячи асоціацію з Англією. Нинішня Англія — це, мабуть, найганебніша збірна у своїй історії, яка просрала неймовірний потенціал.
_Per4ecter_
Тим не менш, це дає результат. Англійці виходять з групи з першого місця, на відміну від наших, в котрих все ще попереду і котрі сьогодні вирішуватимуть питання виходу з групи.😎😎
AndiM
Це не чемпіонат Європи, а якийсь чемпіонат клоунів які щось прораховують і комусь допомагають пройти далі .
Сseresznye
Получается хорошо когда нет эл-ва и не смотришь эти нул : нул.
NM16071
Всі так активно пишуть про можливості, однак найбільш імовірний, то поїхати додому вже після цього матчу. І не Англія нам підіс...ла, а самі собі. 
Ares GoW
Англія подарувала Словенії очко і цим добре нам піднасрала. Фаворити довбані. Вилетіть якомога раніше, сволочі 
AleksDnipro
Якщо вийдемо до Плей-офф, головне — не потрапити на Іспанію, інакше це вважатиметься смертю.
Спостерігаючи, як грають сьогоднішні збірні-куколди: Франція, Англія, частково Нідерланди (частково, тому що навряд це збірна зі статусом топ), то думаю у нас будуть шанси з ними.
Лига
Ну с третьего места ещё есть шанс выйти с тремя очами у Украины, цыгани  все же выигрывают у словак и нам ещё нужно первый вариант турки не проигрывает чехам , португезы не проигрывают грузинам, и вариант второй проигрываем бельгийцам только в один и выше венгров будем, ну конечно нам лучше обыграть лукаку и всё  будет ок
Стюард #11
Модрич как минимум пинка даст беллингему))
Saar
Хааах, а всі:Італія, Італія....та подивітбся як грають інші топи: Німеччина,Франція, Англія, Нідерланди.....нудота! Поки Іспанія і Португалія підтримають марку. А ще, італійці проти хорватів. Взагалі матч Італії з Хорватією поки найкращий на цьому Євро!!!!