Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 червня 2024, 19:13
1472
0

ШАНДРУК: «Ми прагнемо до меншої кількості гравців, але вищої якості»

Виконувач обов’язків головного тренера «Вереса» розповів про плани команди на літо

| Оновлено 24 червня 2024, 19:13
1472
0
ШАНДРУК: «Ми прагнемо до меншої кількості гравців, але вищої якості»
ФК Верес. Олег Шандрук

Виконувач обов’язків головного тренера «Вереса» Олег Шандрук прокоментував плани команди на це літо та сезон.

«У минулому сезоні в нас був дещо роздутий склад. 24 польових гравці, 3 воротарі. Це забагато. Ми прагнемо до меншої кількості гравців. Натомість – до вищої якості. Зараз ми продовжуємо роботу на трансферному ринку. Є певні попередні домовленості. Очікуємо ще новачків у команді. Ми хочемо усю центральну вісь посилити. Шукаємо гравців в опорну зону, правого захисника і крайніх нападників.

Це дуже важливий проєкт. Потрапити з юнацької команди одразу у першу - здатні одиниці. Тому, маючи академію і створивши другу команду – ми сподіваємося, що ця вертикаль виховання молодих футболістів запрацює ефективніше. І у «Вересі» з’являтимуться свої молоді гравці. Справді конкурентні із перспективами кар’єрного зростання.

В нас вже було багато хороших дебютів упродовж останніх півтора роки. Але, як я вже казав, існує дуже велика різниця між юнацьким чемпіонатом і УПЛ. Важливі досвід і терпіння молодих футболістів. Ніхто їм просто так місце в команді не віддасть. Юнацька команда – це розвиток. Перша команда - це ще й результат на табло. 25-го червня команда збирається у Рівному і проходить медогляд. 26-го і 27-го червня – заплановані одноразові тренування.

З 28-го червня розпочинаємо заняття у режимі двох тренувань на день. Потім у липні в нас заплановані ще два десятиденних тренувальних цикли. Ми маємо стати сильнішими і точно не боротися у зоні перехідних матчів. Головний наш критерій – присутність вболівальників на трибунах, відвідуваність домашніх матчів. Без вболівальників ми не змогли б залишитися в УПЛ у минулому сезоні», – заявив Олег.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.