Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
319
0

Хесус НАВАС: «Сподіваюсь зіграти в наступному матчі»

Захисник збірної Іспанії поділився очікуваннями від гри проти Албанії

Хесус НАВАС: «Сподіваюсь зіграти в наступному матчі»
УЄФА. Хесус Навас

Захисник збірної Іспанії Хесус Навас поділився очікуваннями від матчу 3-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Албанії:

«Чудово бути тут в якості гравців. Це чудово для наших вболівальників і нашої країни. Євро – це те, чим треба насолоджуватися, і перемога на ньому була б унікальною. Наразі відчуття дуже хороші. Ми грали в неймовірний футбол і отримували задоволення від володіння м'ячем. Але ми повинні не відриватися від землі і продовжувати працювати в тому ж дусі.

Є багато потенційних переможців. У такому турнірі ви можете вилетіти у невдалий момент, або якщо у вас буде поганий день. Наша перспектива – продовжувати наполегливо працювати, продовжувати отримувати задоволення.

Я роблю свій внесок усіма можливими способами. Сподіваюся, що зможу зіграти завтра, і ми всі хочемо зіграти на своєму найкращому рівні. Це неймовірно – бути тут, і я дуже радий бути тут. Ми всі робимо свій внесок – і старші, і молодші.

Коли ми виграли три турніри між 2008-2012 роками, у нас була чудова команда. Люди з характером, які порозумілися і згуртувалися. Я бачу таку ж гордість і амбіції як у цій групі, так і вдома, в Іспанії.

Албанія тут, тому що вони дуже добре справляються. Вони наполегливо працювали і вони об'єднані. Ми повинні бути сильними з першої хвилини, щоб здобути перемогу.

Наші виступи на цьому Євро? Це один з найкращих футболів, в який ми грали. Ми насолоджуємося цим, але ми повинні бути скромними і твердо стояти на землі. Це чемпіонат Європи, і ми повинні пройти його гру за грою».

Матч Албанія – Іспанія відбудеться 24 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.