Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 червня 2024, 18:30
831
0

Брель ЕМБОЛО: «В першу чергу ми хочемо зіграти в хороший футбол»

Нападник збірної Швейцарії поділився очікуваннями від матчу проти Німеччини

| Оновлено 23 червня 2024, 18:30
831
0
Брель ЕМБОЛО: «В першу чергу ми хочемо зіграти в хороший футбол»
УЄФА. Брель Емболо

Нападник збірної Швейцарії Брель Емболо поділився очікуваннями від матчу 2-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Німеччини:

«Я був травмований дев'ять місяців, повернувся і щасливий грати у свій футбол. У нас хороша команда, я багато працював, щоб потрапити в неї, і я віддаю всі сили, щоб грати з самого початку. Подивимося, що буде в неділю.

Ми хочемо, в першу чергу, грати в хороший футбол. Хочемо добре виступити. Це особливий матч для нас і для вболівальників – протистояння з Німеччиною. На Євро не потрібна додаткова мотивація, ти хочеш вигравати кожну гру.

Це важлива гра для обох команд, тому що обидві можуть фінішувати першими. Думаю, той факт, що ми є сусідами, робить її особливою для вболівальників. Це щось на кшталт дербі, якщо можна так сказати.

Підтримка чудова. Допомагає те, що Швейцарія та Німеччина є сусідами, тому нашим людям легше дістатися сюди. Ми намагаємося зробити їх щасливими, показати нашу якість і змусити їх пишатися. Це особлива гра для гравців, але також і для країни.

Я як нападник отримую багато користі, коли команда виконує свою роботу. Коли ми знаходимо простір, я насолоджуюся цим. Моя мета, коли я виходжу на поле, – приносити користь і допомагати команді. Я щасливий бути тут і з нетерпінням чекаю на гру».

Матч Швейцарія – Німеччина відбудеться 23 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.