Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
492
0

Джон МАКГІНН: «Ми хочемо дати собі шанс увійти в історію»

Півзахисник збірної Шотландії поділився очікуваннями від матчу проти Угорщини

Джон МАКГІНН: «Ми хочемо дати собі шанс увійти в історію»
УЄФА. Джон Макгінн

Півзахисник збірної Шотландії Джон Макгінн поділився очікуваннями від матчу 2-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Угорщини:

«Якщо ти не можеш бути мотивованим на цей матч, то ти не можеш бути мотивованим на жодну іншу гру. Хлопці гудуть, є велике очікування. Ми відчайдушно хочемо розпочати матч і дати собі найкращий шанс увійти в історію, тому ми схвильовані.

Після гри проти Швейцарії було багато позитиву. Ми добре зіграли як команда. Вона не була ідеальною, часом була трохи нестабільною, тому ми працювали над тим, щоб виправити певні моменти гри. Ми знаємо, в чому вони полягають, і будемо прагнути показати більш цілісну гру проти Угорщини. Ми покращили гру, але можемо ще багато чого додати.

Євро-2020? Це схожий сценарій, але через кілька років ми стали більш досвідченими, у нас набагато більше зіграних матчів. Ця ситуація вже не нова для нас. У нас є ця можливість. Ми не використали попередню. У нас є шанс скористатися цією, і це те, чому ми радіємо.

Вихід в плей-оф? Це було б дуже добре. Я хотів би мати шанс досягти чогось, чого інші не досягли раніше. Ми хочемо віддати належне вболівальникам, не тільки тут, але й вдома. Ми, безумовно, відчуваємо підтримку і сподіваємося, що зможемо створити ще більше незабутніх спогадів для наших фанатів».

Матч Шотландія – Угорщина відбудеться 23 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.