Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
839
0

Марко РОССІ: «Обидві команди хочуть здобути 3 очки»

Головний тренер збірної Угорщини поділився очікуваннями від матчу проти Шотландії

Марко РОССІ: «Обидві команди хочуть здобути 3 очки»
УЄФА. Марко Россі

Головний тренер збірної Угорщини Марко Россі поділився очікуваннями від матчу 2-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Шотландії:

«Я думаю, що Шотландія завжди агресивна. Думаю, вони намагалися грати агресивно в перших двох матчах. Чи будуть вони такими ж агресивними в матчі проти нас? Побачимо. Ми в одному човні, обидві команди хочуть здобути три очки. Якщо ми візьмемо максимум очок, то зможемо пройти до стадії плей-оф.

Перший матч проти Німеччини важко оцінювати, тому що вони грали вдесятьох. Це кошмар для всіх. Ми знаємо їхній бойовий дух, вони добре проявили себе в цьому аспекті в грі проти Швейцарії, і їм також пощастило. Шотландія небезпечна через свій настрій, а також тому, що у них є якісні гравці, такі як МакГінн, Гілмор і особливо МакТоміней.

Враховуючи результати, які ми маємо на сьогоднішній день, без очок у двох матчах, у нас немає іншої альтернативи, окрім як перемагати, якщо ми хочемо пройти далі. Ми знаємо, що це вирішальна гра для нас обох. І ми, і Шотландія перебуваємо під однаковим тиском.

Ми знаємо, що Шотландія –– фізично сильна команда, яка грає в достатньо прямолінійний футбол. Для нас буде дуже важливо бути компактними, але не тільки у володінні, а й без м'яча».

Матч Шотландія – Угорщина відбудеться 23 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.