Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 червня 2024, 17:29
3921
6

Євген ЛЕВЧЕНКО: «Трубін витягнув нас за вуха»

Колишній гравець збірної України прокоментував перемогу над Словаччиною

| Оновлено 22 червня 2024, 17:29
3921
6
Євген ЛЕВЧЕНКО: «Трубін витягнув нас за вуха»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній гравець збірної України Євген Левченко прокоментував перемогу над національною командою Словаччини (2:1) у матчі 2-го туру групового етапу Євро-2024:

«Думаю, у першому таймі придивлялися, як нам треба грати. Дивилися, як треба оборонятися. Бо Словаччина дуже добре грала у першому таймі. Якби не Трубін – ми б зараз так не раділи. Бо після 0:2 або 0:3 сумніваюся, що ми б повернулися до такого рахунку. Тому треба подякувати Трубіну, що він провів дуже шикарний матч. Як він нас витягнув за вуха. Для мене разом з Яремчуком – це герої матчу. Мені здається, ми почали спокійно грати, дуже придивлятися. Кілька помилок були дзвіночками, а ця помилка з перельотом м’яча та логічний гол словаків – було дуже неприємно.

Після 30 хвилин, мені здається, ми трохи перехопили ініціативу. Почали більше включатися, більше пресингувати, рухатися. Мені здається, це додало нам деякої впевненості. Не скажу, що ми створили дуже багато моментів, але були кілька моментів, що можна сказати, що не так погано. Якщо дивитися другий тайм – ми повністю переграли словаків. Тут вже треба подякувати Реброву, який не став грати у два нападники, а випустив Яремчука. Якщо перший момент він запоров, то другий так круто зробив, забив такий крутий гол – здається, це треба записати в актив як один з найкращих голів технічно. Бо такий прийом м’яча, контроль – за це треба подякувати йому. Два контрастні тайми. Перші 30 хвилин ми грали невпевнено. Але потім ми включилися – це каже, що в нас все це є, але треба діставати з глибини».

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fifa2020
Вся проблема в центрі поля проти словаків, там гра не вяжеться, Судаков не вписується, Бражко сирий...! Якщо вийде проти бельгійців Миколенко, то потрібно Зінченка перевести в центр і можливо Малиновського випустити! Ці двоє на досвіді гри в топ чемпіонатах мають додати солідності і надійності в грі...
PETP0
І це правда. І з такою грою в обороні проти бельгійців нема на що сподіватись.
OtsoCity
Трубін найкращій, дуже добре що Лунін не грав, а ще дуже добре, що Шапаренко вийшов на поле у другому таймі, до цього він ховався три тайми у роздягальні 
Saar
Луніна геть із збірної!