Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 червня 2024, 06:37
2018
0

КУМАН: «Результат трохи сумний. Ми тут, щоб вигравати та забивати»

Головний тренер збірної Нідерландів прокоментував матч проти Франції

| Оновлено 22 червня 2024, 06:37
2018
0
КУМАН: «Результат трохи сумний. Ми тут, щоб вигравати та забивати»
Getty Images/Global Images Ukraine. Рональд Куман

Увечері 21 червня внічию завершився матч 2-го туру групи D на Євро-2024 між збірними Нідерландів та Франції (0:0).

Головний тренер збірної Нідерландів Рональд Куман:

«Такій команді, як Франція, протистояти завжди важко. Ми хочемо грати у своєму стилі, бути зухвалими, але втрачати м'яч так, як сьогодні, не можна. Нам треба бути швидше у своїх реакціях та створювати попереду більше моментів. Ми – команда, якою, як і раніше, потрібно рости.

Я б не називав це чимось близьким до перемоги. Ми тут, щоб вигравати та забивати. У нас було не так багато моментів, але здогадуюсь, що Франція, так само як і ми, відносно задоволена результатом.

Результат трохи сумний, а якщо подумати про гру в цілому, то в окремі фрагменти ми втрачали контроль над м'ячем, хоча цього не слід було робити. Це було не дуже добре. Між лініями у нас виникало багато вільного простору, і в другому таймі ми могли б зіграти краще».

Капітан збірної Нідерландів Вірджіл ван Дейк:

«Усі ми усвідомлюємо, що гра з Австрією з багатьох причин буде важкою. Високою буде інтенсивність. І тепер настав час відновитися, а потім проаналізувати гру і подивитися, в чому ми можемо її вразити. Все це стане осередком нашої уваги.

Я розчарований, але водночас гордий за те, що команда виклалася сьогодні повністю, а особливо – за те, як оборонялися та прагнули зберегти ворота на замку. Звичайно ж, усвідомлюєш постійно, що за їхнього рівня майстерності суперники здатні створювати небезпечні моменти. Вони це й робили, але зберігати стійкість, щоби продовжувати тримати оборону і вести боротьбу, все одно треба».

Воротар збірної Нідерландів Барт Вербрюгген:

«Здається, я двічі врятував. Усього. В іншому заслуга усієї команди. Півзахисники, гравці атаки – вони нам також дуже допомагають. Ми були надійними. Думаю, сьогодні той самий випадок: якщо не можеш виграти, то не програй.

Цікаві, гадаю, почуття, змішані. Звісно, ​​розчаровані, що не перемогли, бо виграти хочеться у будь-якому матчі, а тим більше проти такого гарного суперника, як Франція. А з іншого боку, [ми провели] матч усуху. Очко – так очко. рухаємось далі».

Захисник збірної Нідерландів Натан Аке:

«Наприкінці ми тримали оборону дуже глибоко і грали більше на контратаках. Нам хотілося б йти вперед, але зрештою у нас – матч насухо та набране очко».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.