Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
566
1

Марсель ЗАБІТЦЕР: «Ми повинні перемогти, аби мати шанси на вихід в плей-оф»

Півзахисник збірної Австрії поділився очікуваннями від матчу проти Польщі

Марсель ЗАБІТЦЕР: «Ми повинні перемогти, аби мати шанси на вихід в плей-оф»
УЄФА. Марсель Забітцер

Півзахисник збірної Австрії Марсель Забітцер поділився очікуваннями від матчу 2-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Польщі:

«Це гра «все або нічого». Ми повинні виграти, щоб мати шанс вийти в плей-оф, тому для нас це дуже важлива гра. Ми проаналізували гру Польщі і побачили їхні слабкі сторони. Наші сильні сторони добре збігаються. Якщо ми матимемо належний рівень впевненості та спокою, то матимемо хороші шанси на перемогу.

Ми проаналізували поразку від Франції. Ми були не на своєму найкращому рівні на м'ячі та поза ним: нам не вистачало холоднокровності в завершенні. Але ми продовжуємо працювати. У нас хороша атмосфера на тренуваннях. Ми готові і добре підготовлені. З нашою якістю, я думаю, ми можемо виграти цю гру.

Тиск – це одна з тих речей, які ви можете на себе покласти, але у нас є свій власний спосіб вирішення проблем. Ми завжди чесні. Ми чітко говоримо про речі. І ми всі говорили про те, що хочемо поставити все на кін, щоб перемогти Польщу».

Матч Польща – Австрія відбудеться 21 червня о 19:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Прям становище як у нас. І в поляків не краще. Хоча австрійці на Євро-2021 перемогли нашу команду, яка чесно кажучи тоді зіграла дуже погано. Але один мячем все обійшлося. І це була не перша гра.