Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 червня 2024, 11:39
924
0

Ральф РАНГНІК: «Ця гра схожа на матч на виліт»

Головний тренер збірної Австрії поділився очікуваннями від матчу проти Польщі

| Оновлено 21 червня 2024, 11:39
924
0
Ральф РАНГНІК: «Ця гра схожа на матч на виліт»
УЄФА. Ральф Рангнік

Головний тренер збірної Австрії Ральф Рангнік поділився очікуваннями від матчу 2-го туру групового етапу Євро-2024 проти національної команди Польщі:

«Суть гри зрозуміла. Вона має характер матчу на виліт. Обидві команди мають хороші шанси на перемогу, нічия не допоможе нікому з нас. Як все закінчиться, залежить від того, як ми зіграємо, і саме на цьому ми зосереджені.

Обидві команди мають свій власний стиль. Ми очікуємо, що вони гратимуть з трьома гравцями позаду при володінні м'ячем і з п'ятьма без м'яча. Італія, Естонія чи Сербія, з якими ми зустрічалися перед Євро, мали схожий підхід, тож не можна сказати, що ми ніколи не зустрічалися з командами, які налаштовані на оборону.

Олімпіаштадіон? У мене тут залишилися хороші спогади, в основному завдяки великим перемогам над «Гертою». Якщо це місце заповнене, то це дивовижний стадіон, який може створити особливу атмосферу. Поле у фантастичному стані. Погода має бути гарною. Все створено для чудової гри у футбол.

Ми чекаємо, що Левандовськи вийде в основі. Він небезпечний у штрафному майданчику, і наша мета – запобігти потраплянню до нього якомога більшої кількості м'ячів. Сподіваюся, це допоможе не дати йому досягнути піку своїх можливостей.

Нашою метою було вийти у фінальну частину Євро. Ми це зробили. Тепер ми хочемо дійти до раунду плей-оф, і ми завжди знали, що для цього нам доведеться обіграти принаймні одну, а може й дві команди в нашій групі. Наш стиль гри не налаштований на те, щоб грати внічию. Ми будемо грати на перемогу. Все інше – це гра в гіпотези, в яку не варто грати».

Матч Польща – Австрія відбудеться 21 червня о 19:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.