Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 червня 2024, 13:56
2346
4

Луїс ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Поки я не бачу, хто міг би з нами зрівнятися»

Наставник Іспанії прокоментував перемогу команди у матчі проти Італії

| Оновлено 21 червня 2024, 13:56
2346
4
Луїс ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Поки я не бачу, хто міг би з нами зрівнятися»
УЕФА. Луїс де ла Фуенте

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте оцінив перемогу своєї команди у матчі проти Італії (1:0).

«Я дуже пишаюся результатом і тим, як ми виграли цей матч. Але це дуже важкий турнір. Чим далі ми просуватимемося, тим краще наші суперники дізнаватимуться про нас, і все стане складніше. Тут багато топових команд.

Поки я не бачу, хто міг би з нами зрівнятися, але нам треба продовжувати старанно працювати. Ми повинні вдосконалюватися, впевнено стояти на ногах і не втрачати пильності.

Я вважаю, що це був найкращий наш матч з того часу, як я очолив збірну. Ми грали з Італією в Лізі націй і грали добре, але я думаю, що сьогодні ми зіграли ще краще. Я ніколи не втомлюся говорити про силу іспанського футболу, я вважаю, що ми найкращі у світі.

Я вкотре хочу відзначити силу гравців цього покоління. Силу тих, хто виступає тут за нашу країну. Я радий, як ми виступаємо, але поки що ми нічого не досягли. Ми виграли пару важливих матчів, але футбол може бути дуже жорстоким, тож не можна розслаблятися. Ми повинні бути в тонусі та виявляти повагу до суперників. Нам не можна втрачати голову.

Ми освіжимо команду перед наступною грою. Ситуація дозволяє нам це зробити, але ми хочемо виграти і гратимемо на перемогу. Ми не збираємося нікому робити ласки. У нас є топові гравці, які поки що не виходили на поле і хочуть показати себе. Ми використовуємо ротацію і дамо шанс тим, хто не грав чи грав менше.

Начо відчув нездужання сьогодні вранці і не зміг грати. Він відновлюється, але сьогодні йому треба було відпочити, ми не хотіли ризикувати. Емерік Ляпорт грав блискуче. Він був натхненний, і ми цьому раді, тому що це показує, що ми маємо гравців, які готові до будь-яких ситуацій. У нас неймовірна команда», – сказав де ла Фуенте.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DaVinci
Німеччина
І, як на мене, вони навіть сильніше 
Falko
Усі так кажуть, поки виграють. А як програють, відразу починають бачити. Загадка природи )
Demid Romanchik
Хорошая Испания... Раньше последние лет 15 Испания была тошнотой...Фу..А сейчас очень нравится их игра... Фланги,центр.. Скорость...
Harun Bakircioğlu
Пришел с молодежки и нормально себя чухает, а у нас Петракова загнобили за это