Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НХЛ
| Оновлено 20 червня 2024, 10:39
5245
0

НХЛ. Великі обміни Вашингтона і Нью-Джерсі, нові контракти і тренери

Останні новини Ліги під час фіналу Кубка Стенлі

| Оновлено 20 червня 2024, 10:39
5245
0
НХЛ. Великі обміни Вашингтона і Нью-Джерсі, нові контракти і тренери
Getty Images/Global Images Ukraine. Якоб Маркстрем

Поки триває фінальна серія Кубка Стенлі між Флоридою та Едмонтоном, інші клуби НХЛ не відпочивають і вже готуються до нового сезону.

– Нью-Джерсі в обмін на перший раунд драфту-2025 виміняв у Калгарі воротаря Якоба Маркстрема. У 34-річного кіпера залишилося два сезони за контрактом.

– Ванкувер оформив 8-річний контракт з захисником Філіпом Гронеком. Договір розрахований на 58 мільйонів доларів. Минулого сезону Гронек набрав 48 очок у 81 матчі.

– Головний аутсайдер минулого сезону Сан-Хосе оголосив про призначення нового тренера Раяна Варсофськи. Наставник останні два сезони працював у тренерському штабі Акул, де відповідав за гру у меншості. 36-річний Варсофськи є наймолодшим наставником у нинішній НХЛ.

Крім того, Акули забрали з драфту відмов форварда Нью-Йорк Рейнджерс Барклі Гудроу. Гравець невдало провів регулярний сезон (12 очок), але у плей-оф оформив шість шайб.

– Лос-Анджелес обміняв форварда П'єр-Люка Дюбуа у Вашингтон на воротаря Дарсі Кемпера. Королям вдалося позбутися величезного 7-річного контракту гравця, який минулого сезону після підписання з Кінгз набрав лише 40 очок.

– Коламбус знову звільнив тренера. Після слабкого сезону клуб позбувся наставника Паскаля Вінсента, якого призначили перед стартом чемпіонату. Команда фінішувала останньою на Сході.

НХЛ
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.