Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 20 червня 2024, 10:49
7975
0

Капітан Німеччини розкритикував команду за перемогу над Угорщиною

Ілкай Гюндоган залишився не всім задоволений

| Оновлено 20 червня 2024, 10:49
7975
0
Капітан Німеччини розкритикував команду за перемогу над Угорщиною
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілкай Гюндоган

Капітан збірної Німеччини Ілкай Гюндоган поділився емоціями від матчу 2-го туру групового турніру чемпіонату Європи 2024, у якому бундестім здобув перемогу над збірною Угорщини з рахунком 2:0.

«Я найбільше радий нашій перемозі та приємним словам Юліана Нагельсманна. Сподіваюся, що ми й надалі викликатимемо у всіх ейфорію та натхнення. Сам я відчуваю довіру тренерів, гравців і всього персоналу, а також почуваюся дуже комфортно в команді, що дуже добре. Мені стало набагато простіше грати на полі. Минулого року наші результати були непростими, що робить початок цього турніру ще більш особливим – не тільки для мене, а й для всіх моїх партнерів по збірній.

Сьогоднішній матч представив нас у тій ситуації, в якій ми повинні опинитися. Часом суперник був хороший. Але і з нашого боку була не найкраща гра, проте – це саме той матч, в якому потрібно зіграти якомога раніше. Ми готуємося до майбутніх матчів і розуміємо, що саме до нас нічого не прийде», – заявив Гюндоган.

Нагадаємо, Ілкай Гюндоган у грі проти угорців став автором голу та гольової передачі, за що був удостоєний призу найкращому гравцеві зустрічі.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.