Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
7052
1

«Гроші не грають у футбол». Довбик відреагував на поразку України на Євро

Артем вибачився перед уболівальниками за фіаско у поєдинку з Румунією на ЧЄ-2024 (0:3)

«Гроші не грають у футбол». Довбик відреагував на поразку України на Євро
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

17 червня відбувся матч 1-го туру групи Е на Євро-2024 між збірними Румунії та України. Гра завершилася з рахунком 3:0 на користь румунського колективу.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Форвард синьо-жовтих Артем Довбик прокоментував поразку команди:

«Це був дуже важкий матч для нас у психологічному плані, бо результат став шоком для всіх гравців та для всієї країни. Якось виправдовувати нас я не хочу, критика в наш бік заслужена. Хочу лише вибачитися у вболівальників за цю гру. Ми маємо ще два матчі, в яких можна виправити ситуацію. Звичайно, зараз наш психологічний стан не найкращий, але ми неодноразово показували, що вміємо виходити із скрутних ситуацій.

Перед стартом Євро-2024 було багато очікувань та розмов, що це найкраща збірна України в історії. Але це великий турнір, до якого потрібно підходити, не дивлячись на ситуацію на папері чи трансфермаркетах, а доводити все своєю грою. Як показує матч проти Румунії, гроші не грають у футбол і на папері ми були фаворитами, але склалося все інакше».

Відеоогляд матчу Румунія – Україна (3:0)

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
Все просто, трансфермаркт не отражает реального опыта игроков. В современном футболе очень ценится молодость. Уже с 16 лет игроков продают за баснословные деньги, а в 30 лет редко кого подписывают дороже 5 млн. Но большинство побед приносят именно зрелые игроки, разбавленные молодняком. В свою команду на Евро я лучше возьму Канте, Крооса и Жоржиньо, чем Судакова с Мудриком и Шапаренко. По трансфермаркту сумма вторых 80 млн, а сумма первых какие-то смешные 30 млн, у игроков основы Франции, Германии и Италии.