Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 18 червня 2024, 07:36
44910
14

В УЄФА дали оцінку великій поразці України від Румунії

Винесено підсумковий вердикт матчу 1-го туру Євро-2024 у групі Е

| Оновлено 18 червня 2024, 07:36
44910
14
В УЄФА дали оцінку великій поразці України від Румунії
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 17 червня, на чемпіонаті Європи 2024 у Німеччині відбувся матч 1-го туру в групі Е, у якому взаємини з'ясували збірні Румунії та України.

Гра, як відомо, завершилася великою перемогою румунської команди з рахунком 3:0.

«Чудовий для Румунії день. У команді говорили про бажання відродити гордість за неї у своїх уболівальників, і сьогодні це, безумовно, вийшло», – йдеться у резюме до матчу Румунія – Україна від фрілансерів прес-служби Європейського футбольного союзу.

«Шокуючий старт для команди, яку багато хто бачив явним фаворитом цього матчу й одним із найімовірніших сюрпризів усього турніру. Можете не погоджуватися, але до причин невдачі навряд чи належать якість гравців або тактика. Ймовірно, вся справа в нервах. Українці, для яких кожен день тут переповнений емоціями, просто не впоралися з хвилюванням під вантажем очікувань і величезного бажання принести своїй країні трохи радості», – таку оцінку отримала гра української команди в поєдинку проти румунів.

21 червня у 2-му турі групової стадії Україна поміряється силами зі збірною Словаччини, а на Румунію чекає зустріч із Бельгією.

Оцініть матеріал
(339)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bombardini
Згоден з вердиктом. До голу наші тотально домінували, справа не в уміннях чи бажанні. Але після пропущеного голу у наших затрусились коліна, а румуни навпаки відчули впевненість. Тиск був колосальний на футболістів - усі бачили їх фаворитами, усі ці розмови про найкращий склад і про неможливість програвати заради того, щоб дати підтримку українському народу, військовим тощо. Тут саме ментальна проблема і як видно вона може бути важливішою за якісь футбольні скіли 
Istm
Ніяких, взагалі ніяких виправдань для авторів вчорашньої лютої ганьби немає.
Ребров - просто йди. Якщо твоя команда розвалюється після голу, то тобі як тренеру ціна п'ять копійок пучок у базарний день.
А балаболам, які на полі виконували казна-що, менше потрібно було слухати про "перспективи" і розповідати про "перспективи". Матч з поляками мав би вас всіх спустити на землю, оскільки чітко показав, чого ви варті.
Лунін - з таким рівнем у вкрай важливому матчі ти ще будеш упрошувати Реал про будь-який контракт, а не права качати. Ну або до Поворознюка в Інгулець.
Standard
Дякую УЄФА за намагання, але для мене ця поразка незрозуміла. При всій повазі до Румунії, але це якась дичина. Хлопці  не приїхали на гру з-під Вовчанська, це не гравці ЧУ, які чули сирени. Це люди, які провели сезон у топ чемпіонатах Європи. Ментально ця гра була нічим не важчою, ніж плей-оф, навіть навпаки. Три сухих м'ячі від команди, яка не вигравала на Євро останні 24 роки, і зіграла напередодні контрольний матч унічию з Ліхтенштейном. Ви жартуєте, чи шо (
vitaha33
У нас є непогані гравці, але немає класу. От Англія, гра нікакуща, а на класі виграли, те саме французи. Нам до цього рівня дуже далеко. А гравці подумали, що вони вже на тому рівні, коли впів ноги можна виграти. 
Хлопці, треба ригати на полі. На євро стоячий футбол - це кінець. Дайте темпу і тоді все получиться. Не тягне темп Степаненко - випускайте Бражка, Тимчика, тих, хто буде ригати на полі
Сseresznye
На этом Евро-2024 для Украины закончилось.  Шведское чудо не повторится.  А по 3 гола от поляков и румын  показали реальный уровень нашей легионерской сборной.   Кто в лес,  кто по дрова...  А на дойче это - kuddelmuddel.
 Переключаемся на оборону страны.
Boodya
Я просто хочу забути цю гру, наче їх взагалі не було
Євген Богун
Виправдання немає, але на забарному була червона вже на початку матчу
Xvalenok03
Вопрос - какие причины заставляли видеть сбу фаворитом?