Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 червня 2024, 16:24
600
0

Сергій РЕБРОВ: «Війна з рф дає більше мотивації нашим футболістам»

Головний тренер національної збірної України – про майбутній матч із Румунією

| Оновлено 17 червня 2024, 16:24
600
0
Сергій РЕБРОВ: «Війна з рф дає більше мотивації нашим футболістам»
УАФ. Сергій Ребров

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров поділився очікуваннями перед стартовим матчем на Євро-2024 проти команди Румунії.

«Стан Віталія Миколенка? Його травма не загоюється за один-два дні. Ми бачимо, як він працює, і будемо сподіватися, що він повернеться якнайшвидше.

Я вважаю, що для України дуже важливо бути на цій сцені. У нас у країні футбол нині не на першому місці. Для всіх футболістів початок гри на турнірі є великим задоволенням, хоча це й важкий час.

Останнім часом Румунія досягла успіху. У них є дуже хороші молоді гравці. Це та команда, яка розуміє, що має у своєму розпорядженні. У них дуже швидкі виконавці, які, по суті, вивели збірну на Євро-2024.

Ми любимо грати в Німеччині, провели тут товариський матч. Ми бачимо організацію – вона безпрецедентна. Коли ми приїжджаємо до Німеччини, завжди здається, що ми граємо вдома.

Дуже важливо, що ми працюємо разом протягом року. Я бачу, що гравці набагато краще розуміють, що ми намагаємося від них отримати. Ми розуміємо один одного набагато краще, ніж на початку. Ми повинні поважати наших суперників і сконцентруватися на кожному матчі.

Війна з рф дає більше мотивації нашим футболістам. Коли ти тут, щоб показати дух України, — це дуже важливо. Цей турнір дійсно про дух нашої країни», – сказав Сергій Ребров.

Матч Румунія – Україна відбудеться в Мюнхені у понеділок, 17 червня. Початок о 16.00.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.