Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1608
0

Лука МОДРИЧ: «Перемога Іспанії була заслуженою, вони нас покарали»

Капітан збірної Хорватії – про невдалий старт на Євро-2024

Лука МОДРИЧ: «Перемога Іспанії була заслуженою, вони нас покарали»
Getty Images/Global Images Ukraine. Лука Модрич

Капітан збірної Хорватії Лука Модрич прокоментував поразку від Іспанії (0:3) у матчі першого туру чемпіонату Європи 2024 у групі В.

«Це не той результат, на який ми розраховували, але що є, те є. У нас є ще два матчі, щоб поліпшити і виправити ситуацію. У першому таймі ми були самі не свої, нам не вистачало енергії, і ми стояли занадто далеко від їхніх гравців. Вони покарали нас за це.

У нас теж були шанси, але це був один із тих матчів, коли що не пробуй, нічого не виходить. Ми поліпшили гру в другому таймі і були набагато кращими, але цього було недостатньо. На мій погляд, їхня перемога була заслуженою. Можливо, рахунок мав бути не таким розгромним.

У нас більше немає права на помилки, ми повинні відновитися і виграти майбутні матчі. У якомусь сенсі це добре, тому що ми знаємо, що у нас немає іншого виходу, окрім як перемагати. Нам потрібно добре підготуватися, проаналізувати, що пішло не так, і стати набагато кращими, особливо в плані енергії», – сказав Модрич.

19 червня збірна Хорватії зіграє проти команди Албанії. Початок зустрічі о 16:00 за Києвом. Також у цій групі грає Італія.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.