Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
414
0

СИЛВІНЬО: «Ми раді бути тут»

Головний тренер збірної Албанії поділився очікуваннями від матчу проти Італії

СИЛВІНЬО: «Ми раді бути тут»
УЄФА. Силвіньо

Головний тренер збірної Албанії Силвіньо поділився очікуваннями від матчу 1-го туру чемпіонату Європи 2024 року проти національної команди Італії:

«Ми раді бути тут. Ми пройшли складний шлях з точки зору нашої кваліфікації, і це було нелегко, але ми дісталися сюди. Це величезне джерело гордості бути тут. Ми в дуже сильній групі і на дуже сильному турнірі. Але ми тут, щоб змагатися. Ми будемо боротися за кожне очко.

Це величезна відповідальність для нас – представляти албанський народ, і це буде чудово в суботу, коли величезні ділянки стадіону будуть червоними.

Спаллетті – неймовірний тренер, з неймовірними гравцями. Я не слухаю розмови про форму Італії в товариських матчах. Це ж Італія! Вони завжди конкурентоспроможні.

У роздягальні дуже висока мотивація. Ми всі готові до цього, і через шість місяців після того, як ми проштампували наш квиток на Євро у матчі проти Молдови, ми тут, щоб зробити все можливе.

Ми знаємо, який це великий матч і яка велика конкуренція. Я пам'ятаю, як Бразилія зіграла внічию зі Швейцарією в першому матчі Чемпіонату світу 2018 року. Якщо ви не виграєте першу гру, то це боротьба – як для Італії, так і для нас. На нас не так сильно тиснуть, як на Італію, але ми відчуваємо тиск.

З точки зору фізичної форми наших гравців ми виглядаємо добре, і ми проробили велику роботу в цьому напрямку з гравцями, які віддаються на тренуваннях. Ассані та Броджа останнім часом не так багато грали, але вони виглядають добре».

Матч Італія – Албанія відбудеться 19 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.