Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 червня 2024, 18:39
446
2

Лучано СПАЛЛЕТТІ: «В нас свій футбольний стиль»

Головний тренер збірної Італії поділився очікуваннями від матчу проти Албанії

| Оновлено 15 червня 2024, 18:39
446
2
Лучано СПАЛЛЕТТІ: «В нас свій футбольний стиль»
УЄФА. Лучано Спаллетті

Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті поділився очікуваннями від матчу 1-го туру чемпіонату Європи 2024 року проти національної команди Албанії:

«На особистому рівні це надзвичайно хвилююче відчуття, але з кожною годиною воно все стає більш і більш напруженим. Це складний матч. Сілвіньо виконав дуже хорошу роботу з великою кількістю якісних гравців, багатьох з яких ми знаємо по Серії А.

Іноді результати можуть змінюватися, але важко відстежити траєкторію футбольного матчу – іноді результат не збігається з тим, як складався матч. У нас є наш власний бренд футболу, і ми повинні зберігати віру в нього, але іноді суперники зупиняють нас. Це футбол! Але я впевнений, що ми зможемо нав'язати свій план гри.

Для будь-якої дитини, яка щовечора виходить на поле, пітніє, розбиває коліна, ми – її герої, те, про що вона мріє. Від нас залежить, чи виправдаємо ми їхні сподівання. Велетні та герої не виходять на вулицю зі страхом, вони виходять на вулицю з пристрастю та вірою. Кожен з нас повинен переконатися, що у них є свій набір інструментів і вони можуть прикрутити або відкрутити те, що їм потрібно.

Ми можемо грати з трьома захисниками, і ми можемо бути більш атакуючими, ніж у захисті з чотирма гравцями. Ми також повинні вміти грати з двома нападниками – у нас є два сильних крайніх нападники, а Распадорі може зіграти просто біля нападника і зв'язати атаку. Ми повинні бути адаптивними.

Я очікую важкої гри, тому що Албанія добре організована. Вони можуть робити різні речі; є кілька гравців, які грають у Серії А і чудово знають, як ми граємо. Як наслідок, це буде дуже відкрита гра. Ми повинні грати, пам'ятаючи, що ми – Італія, і ми повинні грати як команда в кожен момент гри».

Матч Італія – Албанія відбудеться 15 червня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pedro
Не варто вболівати за цього побратушку зенітного
Saar
Удачі,на цьому чемпіонаті, Скуадра!