Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 червня 2024, 17:05
2991
2

У ЛНЗ назвали причину розриву стосунків із Дулубом. Тренер відповість?

Андрій Колесник – про непродовження контракту з фахівцем

| Оновлено 20 червня 2024, 17:05
2991
2
У ЛНЗ назвали причину розриву стосунків із Дулубом. Тренер відповість?
ЛНЗ Черкаси. Олег Дулуб

Генеральний директор ЛНЗ Черкаси Андрій Колесник прокоментував інформацію про те, ніби клуб не погодився далі працювати з білоруським тренером Олегом Дулубом через його високі запити щодо заробітної плати.

«Перш за все, Олег Анатолійович [Дулуб] разом із командою виконали поставлене завдання – ЛНЗ закріпився в УПЛ у своєму першому сезоні. Ми вірили в компетенцію цього головного тренера і, як бачимо, не помилилися з вибором у ситуації, коли потрібно було вгамувати стартовий мандраж команди на початку дебютного сезону в УПЛ. Олег Дулуб яскраво продемонстрував свій рівень і домігся необхідного результату.

У Олега Анатолійовича закінчувався контракт після минулого сезону. Ми обговорювали умови нового контракту, але тренер висловив фінансові побажання, які ми просто не можемо виконати. Некоректно говорити про суми, тому що це конфіденційна інформація, але, чесно кажучи, ми були шоковані такими побажаннями. Думаю, що такий рівень зарплати був би 2-3 серед тренерів УПЛ. Ми такого дозволити собі на даному етапі не можемо. Тому ми не змогли домовитися про нову угоду», – зізнався Колесник.

Раніше Олег Дулуб дав оцінку рішенню клубу про завершення співпраці з ним. Серед іншого, тренер запропонував спочатку клубу озвучити свою позицію.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bismuthum
Хай їде до бацька