Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 11 червня 2024, 12:48
1179
0

Юрій Калітвінцев назвав головну мету України на спаринг з Молдовою

Спеціаліст – про свої очікування від поєдинку

| Оновлено 11 червня 2024, 12:48
1179
0
Юрій Калітвінцев назвав головну мету України на спаринг з Молдовою
УАФ

Колишній наставник житомирського «Полісся» Юрій Калітвінцев поділився тим, чого чекає від товариського матчу збірної України з командою Молдови на передодні старту Євро-2024.

«Матч з Молдовою? Контрольна гра, не більше того. Як би не завершилася гра в Кишиневі, не варто надто зважати на підсумковий рахунок. Звісно, у психологічному плані потрібно, щоб наша команда перемогла, але це не має бути головною метою. Найголовніше – уникнути травматизму. Ось що я маю на увазі.

Зараз щось приховувати Реброву немає ніякого сенсу. На сьогодні всі наші суперники на Євро мають повну інформацію про Україну, впевнений на сто відсотків. Всі, хто слідкує за нашою збірною, знають її сильні і слабкі сторони та потенціал провідних футболістів. Якщо ж Сергій Станіславович все ж хоче щось «затемнити» у грі своєї команди, то це можна зробити хіба за рахунок зміни тактик, але не складу.

Проти Молдови наші ключові виконавці мають отримати достатню кількість ігрового часу, практики. Як на мене, це дуже важливо. Звісно, у того ж Довбика чи Циганкова, чи Судакова її (практики) і так вистачало протягом сезону, але ротацію складу України ми вже бачили. Просто порівняйте стартові одинадцятки на гру проти Бундестім і Польщі.

[Втім] всім нашим топам потрібно дати достатньо часу, щоб вони були в максимальному тонусі до старту Євро-2024. Взагалі ж, я впевнений, що Ребров вже визначився з основним складом на Євро. На 90-95 відсотків. Головне, щоб всі були здоровими і ніхто, не дай Боже, не травмувався на тренуванні чи проти Молдови», – розповів Юрій Калітвінцев.

Гра Молдова – Україна відбудеться у вівторок, 11 червня, початок – о 19:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.