Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
5739
5

Колишній суперник Усика назвав помилки, через які він програв українцю

Майкл Хантер мріє про реванш і про титули

Колишній суперник Усика назвав помилки, через які він програв українцю
Getty Images/Global Images Ukraine. Майкл Хантер і Олександр Усик

Американський боксер Майкл Хантер (23-1-2, 16 KO) розповів, чого він хоче ще досягти в боксі.

«У мене є дві мрії. Одна з них – завоювати титул чемпіона світу, інша – битися з Олександром Усиком. Я б із задоволенням бився з ним знову. У той момент я не показав хорошого виступу. У мене були невеликі проблеми за межами рингу.

Якщо ви подивитеся запис того бою, то побачите, що в ніч поєдинку я мав меншу вагу, ніж на зважуванні, а він набрав близько 5 кг. Тож було багато помилок, які відбуваються за межами рингу. Саме там найчастіше і виграється бій. Робота за межами рингу і належна старанність там.

У мене завжди був короткий кінець палиці, я був бійцем другого плану. Команда Усика писала, що він поб'є Майкла Хантера в Америці, але насправді це я був як у гостях. Так що всі мінуси були на моїй совісті. Одна справа, якби у мене все було, як у всіх цих хлопців, як у Тайсона Ф'юрі, Ентоні Джошуа та інших, з повноцінним табором і повною готовністю до бою. Тоді, я думаю, все було б по-іншому. Але, тим не менш, я б із задоволенням ще раз провів цей бій. Це єдиний бій, якого я дійсно хочу. В іншому в списку бажань були б титули чемпіона світу», – сказав Хантер.

Зазначимо, що Усик переміг американця 2017 року в рамках захисту чемпіонського пояса WBO в першій важкій вазі.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Скільки повилазили цього лайна як тільки Усик взяв всі пояси.Це все сміття розуміє що це єдиний їх шанс в життя отримати не лише один пояс а всі.І кожна моська заявляє що він найкращий і повинен битися з Усиком.
Сміх
Хантер ниє що табір в нього не такий був. Але коли йому шанс випадає то нічейку з Форестом катає. Чи мегашанс - коли Пельмень мельдонію не доїв і на бій вишов? Не вистачило в нього волі перемогу втримати.
Ну і про те, який він сирітка, в штатах себе як вдома не почувається - це смішно.
Keen Vision
Якийсь набір слів висрав.