Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
2034
5

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Відданість Реброва роботі вражає»

Президент УАФ – про головного тренера національної збірної

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Відданість Реброва роботі вражає»
УАФ. Сергій Ребров та Андрій Шевченко

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко розповів, чому він вірить у головного тренера національної команди Сергія Реброва.

«Ми однаково дивимося на футбол. Наші менталітети дуже схожі. У нас був талант, але до нього додалися освіта, наполеглива праця, зосередженість і дисципліна. Що мені завжди подобається в Сергієві, так це його професіоналізм. Його відданість роботі просто вражає.

І, звісно, я знаю, що він думає зараз про команду і про те, як вона має грати. Він взяв їх у такій складній ситуації, особливо з Англією та Італією у відбірковому турнірі, але ми боролися до кінця, і це спрацювало. І не просто боролися, а грали в хороший футбол», – сказав Шевченко.

Зазначимо, що заключною грою передтурнірного збору збірної України стане поєдинок із національною командою Молдови 11 червня в Кишиневі. Початок зустрічі – о 19:00 за київським часом.

Наступного дня, 12 червня, національна команда прибуде до місця постійної дислокації на Євро-2024 – містечка Вісбаден. 17 червня команда Сергія Реброва розпочне виступи на Євро-2024 проти Румунії в Мюнхені.

У п'ятницю збірна України програла Польщі в товариському матчі.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сьогодні Завтра
Спорт.уа та досить відробляти срібники в популяризації цього збитого «генуезького» льотчика Королевського Андрія, дівоче прізвище Шевченко. Вже нудить скільки про цю безхребетну особу тут писано. Ви напишіть ще раз як це чудо бігало обіймати англійців після поразки 1:4 коли ще було тренером Збірної. Тьфу гидко було дивитись