Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
717
6

Максим ТАЛОВЄРОВ: «Я не згоден, що поляки домінували в першому таймі»

Захисник збірної України прокоментував поразку від Польщі

Максим ТАЛОВЄРОВ: «Я не згоден, що поляки домінували в першому таймі»
Getty Images/Global Images Ukraine

Захисник національної збірної України та австрійського ЛАСК Максим Таловєров прокоментував поразку від Польщі (1:3) в товариському матчі:

«Дуже важкий матч з погляду того, що пропустили 3 голи. Було достатньо хороших моментів, але були й помилки. Ми дуже засмучені, бо пропустили такі 3 погані голи, але це футбол. Маємо шанс вдосконалитися та натренувати те, що не вийшло.

Позитив у тому, що мали можливість створити такі моменти проти Польщі, тому що ця команда досить давно грає в 5 захисників. Це досить хороший результат, коли до перерви маєш 2-3 виходи віч-на-віч. Це футбол, це буде уроком для нас. Працюємо далі.

Я не згоден, що поляки домінували в першому таймі. Так, ми пропустили 3 голи, але вони мали 3 чи 4 моменти. Ми також мали свої моменти. У другому таймі грали агресивніше, але, на жаль, не вдалося забити.

Ми з Бондарем вперше грали у зв’язці, але ми професіонали, повинні підлаштовуватися один під одного. Це футбол. Якщо ми тут, то повинні показувати 120%, тому що це національна збірна. Ми не маємо іншого вибору».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
василь бруховський
Прикольно! Ми зіграли в захисті бездарно, але зараз вдосконалимось і всіх переможемо!!!
Octopus
Вполне закономерный результат для пары цз, которые первый раз друг друга на поле видят - голы со стандартов и от недопонимания. Не бывает, что все с первого раза, нужно наигрывать, только так. Другое дело, что времени нет, тут хотя бы основную пару успеть.
C.Пеклов
Наші грали обережно,знаючи.що вже потрапили в заявку на Євро,щоб не травмуватися,зайве не ризикували,а поляки ризикували-тому наші хоч і програли,але без травм.а поляки з травмами.
DK1961
Он идиот? Тебя на пару с бондарем в первом тайме фактически и на поле не было. Поляки могли и ещё 3 года забить
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил