Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
462
0

Іспанія – Північна Ірландія. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Іспанія – Північна Ірландія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

8 червня на Мальорка-Сон-Муа пройде товариський матч, у якому збірна Іспанії зустрінеться із збірною Північної Ірландії. Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Іспанія

Команда після провалу минулого чемпіонату світу розлучилася з Луїсом Енріке. Гірше точно не стало, скоріше навпаки, за нинішнього наставника, Де Ла Фуенте, вийшло помітно додати у плані стабільності. Так, починалося все для нового тренера із поразки Шотландії. Але у підсумку на пару з нею впевнено та достроково збірна виграла групу. А паралельно, рік тому, фурія роха здобула і титул, перемігши у фіналі Ліги Націй спочатку Італію, а потім у серії пенальті вирішального поєдинку - і Хорватію. Зараз багато чекають на Євро - минулого лише у півфіналі іспанці поступалися Італії, майбутньому тріумфатору, причому у післяматчевій серії. Весняні контрольні поєдинки мали стати дзвіночком, коли програли Колумбії та видали 3:3 з Бразилією. Ну, а літній збір розпочали з прийому сусіда-карлика Андорри.

Ставки на матч Іспанія – Північна Ірландія

Північна Ірландія

Збірна за нинішнього наставника, Майкла О'Ніла, видала свій останній сильний відрізок, коли вдалося виграти перепустку на Євро-2016, а вже там, вигравши в України, команда навіть вийшла у плей-оф. Але потім, і без цього фахівця, і вже з ним возз'єднавшись, показували зелено-білі дуже скромні результати. З 9 набраних у євровідборі очок 2/3 було набрано з аутсайдером Сан-Марино. 2024-го року, готуючись до нового циклу, виходило непогано. У березні спочатку закінчили внічию поєдинок у Румунії, а потім оформили мінімальну перемогу із сусідами, шотландцями. Влітку цикл починається зараз, на Мальорці, а потім ще буде зустріч із простішим опонентом, Андоррою.

Статистика особистих зустрічей

2006-го нортайріши нарешті взяли перемогу, лише другу за всю історію. Вже за рік фурія роха взяла реванш, але мінімальний, 1:0.

Прогноз

GGBET не чекає боротьби від цієї пари – гості в рази слабші, і не так добре обороняються, як на своєму піку. Ставимо на те, що тут підопічні де ла Фуенте виграють за фори -2,5 голів (коефіцієнт - 1,95).

Прогноз Sport.ua
Іспанія
8 червня 2024 -
22:30
Північна Ірландія
Перемога Іспанії з форою (-2.5) 1.95 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.