Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 травня 2024, 00:38
865
0

Сергій НАГОРНЯК: «У перехідному матчі ми зробили лише дві помилки»

Головний тренер Епіцентру розповів про першу гру проти Вереса

| Оновлено 30 травня 2024, 00:38
865
0
Сергій НАГОРНЯК: «У перехідному матчі ми зробили лише дві помилки»
nkveres.com. Сергій Нагорняк

Головний тренер Епіцентру Сергій Нагорняк поділився враженнями від першої гри своєї команди у протистоянні з Вересом (1:1) за місце в УПЛ.

«Шкода, що не виграли. Дуже сподівалися на це. Я повністю задоволений першим таймом. Створили хороші моменти, могли забивати ще. На жаль, підвела реалізація. Хлопці – молодці, виконали все, про що домовлялися.

Після перерви далося взнаки те, що в УПЛ все ж вища інтенсивність матчів, аніж в Першій лізі. І нас завжди не вистачає на заключні 10–15 хвилин у поєдинках з рівними суперниками. Але нічого страшного нема. Гра в неділю теж буде цікава.

Результат – завжди закономірний. Але ми сьогодні всього дві помилки зробили. Першу, коли м'яч вибивали з порожніх воріт. І другу, коли пропустили гол після стандарту. Більше в суперника шансів не було. Буває таке, коли одна помилка, і ти пропускаєш. Хлопці зрозуміли сьогодні, що таке УПЛ і до чого потрібно йти.

Ми знаємо, що багато людей озвучували скептичні думки щодо нашої команди в перехідних матчах. Ну, нехай тепер говорять. Щодо мотивації – команду налаштовувати було не потрібно. Ти не щодня граєш за місце в УПЛ. Показали хлопцям декілька відео. Можливо, після повторного матчу розповім про це. І по очах я бачив, що всі налаштовані максимально.

Скажу, що керівництво ставить перед нами максимальні задачі. В нас дуже молода команда. Але якщо не цього року, то в наступних – ми точно гратимемо в Українській Прем'єр-лізі. Звісно, таку задачу ми і зараз ставимо. Бо виходити на поле без задач неможливо.

Тому, ми ставимо перед собою завдання вийти до УПЛ і зробимо для цього все від нас залежне. Шанси зараз 50 на 50. Єдина перевага Вереса у другому матчі – їх вболівальники».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.