Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 травня 2024, 18:35
2686
0

Яків КІНАРЕЙКІН: «Я готовий бути основним воротарем»

Воротар «Дніпра-1» розповів про плани на майбутнє

| Оновлено 27 травня 2024, 18:35
2686
0
Яків КІНАРЕЙКІН: «Я готовий бути основним воротарем»
СК Дніпро-1. Яків Кінарейкін

Воротар «Дніпра-1» Яків Кінарейкін оцінив сезон у виконанні своєї команди та розповів про плани на майбутнє.

– Як можете охарактеризувати цей сезон для «Дніпра-1»? Чи можна назвати його успішним, бо з одного боку команда забезпечила собі кваліфікацію у єврокубках, з іншого ж, цілком могла боротися і за призові місця?

– Ну звісно завжди хочеться бути у топі, але, маємо те що маємо, для когось це гарний результат, для когось ні, кожен вибирає для себе.

– Особисто для Вас це позитивний результат?

– Якщо дивитися на наступний сезон, то поставлену мету ми виконали. Ми хотіли в єврокубки, ми зіграємо в кваліфікаціях. Перед останнім туром взагалі могло бути так, що не потрапимо туди.

– На жаль, цього сезону Ви не були основним воротарем. Зараз ходять чутки про можливий трансфер Волинця. Якщо він залишить команду, чи готові Ви стати основним воротарем у наступному сезоні? Які у Вас плани щодо продовження кар'єри? Чи плануєте залишитися в Дніпрі, або шукаєте варіанти як в Україні, так і за кордоном?

– Я був готовий бути основним воротарем і на початку сезону, і у другій половині. Звісно, готовий бути основним і на наступний сезон. Щодо продовження карʼєри зараз сказати не можу, варіантів багато, я розглядаю будь-які з них. Готовий грати за Дніпро, якщо буде пропозиція, розгляну і її. Хочу бути основним гравцем та грати всі матчі без виключення. Обирати будемо те, що буде краще мені. Зараз же хочеться не думати про це та просто відпочити, як мінімум морально від думок.

– Ви були викликані до Олімпійської збірної України з футболу. Як ви сприйняли цю новину та чи стала вона для вас несподіванкою?

– Я був викликаний до резерву, якоюсь несподіванкою це не стало. Я готовий грати й на такому рівні, приймати всю відповідальність. Адже для мене відповідальність - це свобода. Вдячний тренерському штабу за виклик, але хочеться бути безпосередньо в основному списку, але маємо, що маємо. Потрібно грати у клубі, я це розумію.

Раніше планами на майбутнє поділився півзахисник «Дніпра-1» Максим Третьяков.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.