Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 травня 2024, 15:28
1298
0

Кривбас – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Програшна серія «Кривбаса» затягнулася

| Оновлено 25 травня 2024, 15:28
1298
0
Кривбас – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 25 травня, «Кривбас» у матчі 30-го чемпіонату України на стадіоні «Гірник» зустрінеться з «Минаєм», який бореться за збереження прописки в УПЛ. У попередніх трьох матчах чемпіонату криворіжці очок не набирали.

Кривбас

У попередньому турі «Кривбас» в гостях зазнав поразки від «Динамо». Згалом програшна серія криворізького клубу триває в чемпіонаті вже три гри. Підопічні Юрія Вернидуба незалежно від результату свого турнірного становища не змінять, вже раніше виборовши «бронзові» медалі чемпіонату. Юрій Вернидуб у грі з «Динамо» залучив молодих гравців з юнацької команди – Богдана Хому, Володимира Вілівальда та Ярослава Шевченка, які дебютували в УПЛ.

«Кривбас» може здобути 230-ту перемогу, в тому числі 160-ту домашню, або зазнати 280-ї поразки в УПЛ. Юрій Вернидуб біля керма криворізького клубу проведе 60-й матч в чемпіонатах.

Минай

У минулому турі «Минай» на своєму полі проявив характер і зумів здобути вольову перемогу над «Колосом». Загалом в 14-ти матчах весняної частини чемпіонату минайці набрали 19 очок, а в 15-ти іграх осінньої – лише 6. Переможна серія підопічних Желько Любеновича в УПЛ триває дві гри, що є клубним рекордом.

До суботнього протистояння з «Кривбасом» минайці підійшли також з іншими позитивними для себе серілами. «Минай» утримує гольові клубні рекордні серії в УПЛ: загальну, яка триває 10 ігор (18 голів), та гостьову – 4 гри (7 голів). Виділимо і Артура Ременяка, чия гольова серія триває 4 гри – 4 голи. «Минай» може здобути 20-ту перемогу в УПЛ і залишити зону прямого пониження до Першої ліги. Щоправда, доля закарпатців залежатиме і від результатів ігор конкурентів команди Желько Любеновича.

Статистика зустрічей

«Минай» та «Кривбас» раніше провели лише три очні гри і усі в УПЛ. Баланс цих матчів говорить про рівність сил: по одній перемозі кожного із суперників та нічия. Попередній домашній матч «Кривбаса» з минайцями переможця не визначив – нічия 0:0. В матчі першого кола нинішнього чемпіонату перемога була на боці криворізького клубу – 1:0.

Феміда

Арбітром матчу призначено Романа Блавацького (Львів), який в УПЛ провів 23 матчі. Раніше «Кривбас» за Блавацького провів один матч в чемпіонаті і здобув перемогу. «Минай» за цього арбітра провів 7 ігор в УПЛ: дві перемоги, нічия та чотири поразки.

Прогноз на протистояння

«Минай» продовжує боротися за збереження прописки в УПЛ і налаштований взяти очки. «Кривбас» не має турнірної мотивації, але намагатиметься перервати свій програшний серіал. Прогнозуємо бойову нічию на стадіоні «Гірник».

Орієнтовні склади:

«Кривбас»: Хома, Бандейра, Стецьков, Сантіні, Дібанго, Кузик, Вакулко, Луньов, Хомченовський, Соса, Твердохліб.

«Минай»: Кемкін, Скиба, Чуєв, Прокопчук, Вітенчук, Семотюк, Кораблін, Вакула, Дмитрук, Устименко, Ременяк.

25 травня, субота

«Кривбас» – «Минай»
Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
КРИВБАС – МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Роман Блавацький (Львів)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна вдруге в історії стала переможцем Золотої Євроліги
Волейбол | 16 червня 2024, 23:05 26
Україна вдруге в історії стала переможцем Золотої Євроліги

У фінальному матчі наші волейболісти завдали поразки збірній Хорватії з рахунком 3:1

Румунія – Україна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи
Футбол | 16 червня 2024, 14:00 24
Румунія – Україна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

Протистояння з андердогом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.