Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
173
0

Мартен ДЕ РОН: «Ми хочемо перемогти»

Півзахисник «Аталанти» поділився очікуваннями від матчу проти «Баєра»

Мартен ДЕ РОН: «Ми хочемо перемогти»
УЄФА. Мартен де Рон

Півзахисник італійської «Аталанти» Мартен де Рон поділився очікуваннями від фінального матчу Ліги Європи 2023/24 проти леверкузенського «Баєра»:

«Вчора я знову приєднався до команди, і я тут, щоб принести позитивні вібрації. Я тут з посмішкою, як завжди. Ми хочемо перемогти, зі мною чи без мене на полі: це єдине, що має значення.

Побачити банер, який вболівальники вивісили біля мого будинку, було дуже емоційно для мене. Це був важкий період, важко було прийняти те, що я пропущу цей фінал. Але також було приємно дізнатися, скільки людей мене люблять, і я теж люблю цих людей.

Ми провели чудову кампанію і повністю заслуговуємо на те, щоб бути тут. Обидві команди заслуговують на те, щоб грати у фіналі: подивимося, кому вдасться підняти трофей. Я завжди розмовляю з товаришами по команді, навіть коли граю. З лави запасних мені доведеться кричати навіть більше, ніж зазвичай. Однак, перш за все, хлопці повинні насолоджуватися моментом і знати, що вони викладаються на повну.

Мені як гравцеві ще є що віддати. Іноді ти думаєш, чим займатимешся після завершення кар'єри. Так, мені це цікаво, і я вже читаю деякі книги про тренерську діяльність, але наразі я зосереджений лише на грі.

Кожну команду можна перемогти. На даний момент «Баєр» здається непереможним, але, можливо, ми ті, хто може це змінити. Ми повинні вірити в нашу філософію, грати в атакуючий футбол і намагатися перемогти їх. Ви не виграєте трофей, якщо не переможете найкращих».

Матч «Аталанта» – «Баєр» відбудеться 22 травня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.