Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 травня 2024, 13:34
227
0

Ілля КВАСНИЦЯ: «Дуже приємно забивати голи»

Вінгер «Руха» прокоментував перемогу над «Чорноморцем»

| Оновлено 20 травня 2024, 13:34
227
0
Ілля КВАСНИЦЯ: «Дуже приємно забивати голи»
ФК Рух. Ілля Квасниця

Вінгер львівського «Руха» Ілля Квасниця прокоментував перемогу над одеським «Чорноморцем» (2:0) у матчі 29-го туру УПЛ:

«Дуже приємно забивати голи, ще й з такої дистанції – я ще не відзначався, пробиваючи з такої далекої відстані. Була хороша передача від Фредді Плюмана і м’яч вдало ліг на ногу. Цей гол команда забила після розіграшу кутового. Ми багато уваги приділяємо стандартам під час тренувального процесу і нам вдалось це повторити вже у грі.

«Чорноморець» – складний суперник, адже вони багато грають один в один. Ігровий стиль одеситів досить схожий на наш і «Руху» було непросто у цьому матчі. В першому таймі нам вдалось захопити ініціативу та повести у рахунку, а якби ще й реалізували пенальті, то грали б ще впевненіше. У другому таймі після того, як забили ще раз, вдало зіграли на утримання та здобули перемогу.

Звісно, ми думали про матч «Полісся» з «Металістом 1925» та чекали на результат цього поєдинку. Для нас добре, що житомиряни втратили очки. У «Руху» ж попереду матч з «Динамо» і це буде бойова гра. Нам слід викластись на повну у цьому поєдинку, адже він завершальний в сезоні і ми налаштовані здобути позитивний для нас результат.

Дуже мотивує підтримка з трибун – приємно, коли глядачі так вболівають за команду. Одразу ж відчувається нерв гри, кожен футболіст хоче грати в такій атмосфері».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.