Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
16694
6

В Іспанії оцінили гру Луніна проти Вільярреала та назвали його слабке місце

«Реал» зіграв унічию 4:4 в 37-му турі Ла Ліги

В Іспанії оцінили гру Луніна проти Вільярреала та назвали його слабке місце
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

19 травня відбувся матч 37-го туру Ла Ліги між командами «Вільярреал» та «Реал» Мадрид. Гра завершилась із рахунком 4:4.

Український голкіпер королівського клубу Андрій Лунін вийшов на поле у стартовому складі, відіграв увесь поєдинок та пропустив 4 м'ячі.

Іспанське видання Marca оцінило гру українського кіпера у цьому матчі.

«Український воротар повернувся у стартовий склад, щоб переконати Анчелотті випустити його у фіналі Ліги чемпіонів. Українець здійснив чудовий сейв у першому таймі після удару Серлота. Однак було видно, що Луніну не вистачає впевненості при стандартах, це його слабке місце, яке Куртуа уже давно опанував.

У другому таймі Лунін пропустив чотири голи від Серлота, це була не найкраща візитівка українця перед фіналом ЛЧ, однак його вини у пропущених м'ячах не було», – написали у виданні.

Оцініть матеріал
(139)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Асгейр Петреску
Слабое место был Милитао,  которого Сёрлот имел в каждом моменте, а потом расстреливал ворота на свой выбор.   Как только его заменил Начо на 61 мин., так вся кутерьма и завершилась.
Romko
Щось підказує, що Анчелотті навмисно ставив Куртуа проти всіляких Кадісів і Гранд, а Луніна – проти Вільярреалу. Причому Реал, вигравши титул, вже не мотивований у чемпіонаті, і тому грає не надто зібрано, а пропускає воротар.
MrStepanovM .
с таким захистом ніякий воротар не врятує
vazazh
Те що його зливають в унітаз - зрозуміло. Але майже все залежить від його гри в збірній на ЧЕ. В фіналі ЛЧ - думаю буде Куртуа