Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Нідерланди
| Оновлено 04 серпня 2024, 02:49
35
0

ПСВ – Феєнорд. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Нідерландів

Поєдинок відбудеться 4 серпня 19:00 за Києвом

| Оновлено 04 серпня 2024, 02:49
35
0
ПСВ – Феєнорд. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Нідерландів
Getty Images/Global Images Ukraine

4 серпня на Філіпс пройде матч за Суперкубок Нідерландів, в якому ПСВ зустрінеться з Феєнордом. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

ПСВ

Команда минулого сезону не просто виграла титул, а й здобула вкрай переконливу перемогу, поступившись лише одного разу в 34 матчах, і набравши в них 91 очко, на сім більше, ніж саме у Феєнорда. Тож недаремно Петера Боса повертали на батьківщину після кількох невдач. При цьому влітку змогли зберегти Сержіньо Деста, який прийшов на повноцінний контракт без компенсації. А ось за Маліка Тільманна (9 голів при десяти передачах тільки в Ередивізії) довелося викласти чималі, як для нідерландців, 12 мільйонів. Є й повноцінні новачки, такі, як молоді, але вже показали свій потенціал у колишніх клубах, захисник Райан Фламінго та Каухайб Дріауех. У товариських іграх було чимало осічок, але зараз уперше влітку треба показувати результат.

Феєнорд

Клуб позаминулого сезону змогли взяти чемпіонський титул, перший за шість років, і 16-й взагалі. Але потім все-таки Гордість Півдня виявилася небагато, але слабшою за свого вічного суперника з Ейндховена. Незважаючи на втрату титулу (втім, у кубку вдалося оформити новий трофей), саме Арне Слота вибрав Ліверпуль як наступника для самого Юргена Клоппа. Новим тренером став Брайан Пріске, що за пару сезонів у празькій Спарті виграли двічі чемпіонський титул, а також кубок. Саме зараз данець проведе офіційний дебют – хоча у товариському форматі його нові підопічні виглядали гідно, багато перемагаючи. Це при тому, що лідер півзахисту, Матс Віффер, уже в Брайтоні - безглуздо було б не продавати хавбека, якщо англійці виклали 30 мільйонів. Є й досить цікаві, але екзотичні новачки: за молодого костариканца Мітчелла виклали 2,5 мільйона.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону ПСВ виграли у вічного суперника у Суперкубку та набрали 4 очки з 6 у Ередивізії. Але в січні, у кубку, Гордість Півдня таки виграла

Прогноз

Букмекерські контори чекають від цього матчу домашньої перемоги. Чемпіон грає на своєму полі, отже, ставимо на його перемогу (коефіцієнт - 1,75).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хет-трик Холанда. Ман Сіті переграв Челсі у спарингу
Футбол | 04 серпня 2024, 02:47 1
Хет-трик Холанда. Ман Сіті переграв Челсі у спарингу

Михайло Мудрик відіграв 45 хвилин

Шанс на перше золото! Українки пробилися до фіналу командної шаблі на ОІ
Олімпійські ігри | 03 серпня 2024, 17:01 45
Шанс на перше золото! Українки пробилися до фіналу командної шаблі на ОІ

Українська збірна обіграла у півфіналі Японію

Ольга Харлан: «Ми олімпійські чемпіонки!»
Олімпійські ігри | 03.08.2024, 21:54
Ольга Харлан: «Ми олімпійські чемпіонки!»
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.