Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2024, 23:36
598
0

Олег ШАНДРУК: «Нам сьогодні не вистачило надійності в обороні»

Наставник «Вереса» прокоментував нічию з «Олександрією»

| Оновлено 22 травня 2024, 23:36
598
0
Олег ШАНДРУК: «Нам сьогодні не вистачило надійності в обороні»
НК Верес. Олег Шандрук

Наставник «Вереса» Олег Шандрук поділився емоціями від домашнього матчу з «Олександрією». Команди на двох забили 4 голи, але переможця не визначили.

«Нам сьогодні не вистачило надійності в обороні і холоднокровності. Особливо, в епізоді із другим пропущеним м’ячем. Вели в рахунку, підсвідомо почали грати на утримання. Так, суперник контролював м’яч, але без гостроти біля наших воріт. Ми самі створили цей другий гол, який не дозволив перемогти сьогодні.

Наша доля досі в наших руках і головах. Звичайно, краще було б перемогти сьогодні. Але, як ми бачимо з результатів паралельних матчів - і перемога не гарантувала б нам місце навіть в зоні перехідних матчів. Ми розчаровані, вболівальники розчаровані. Я вкотре дякую їм за підтримку. Але я вдячний і команді. Футболісти билися, дуже хотіли виграти цю гру.

Відпочинемо і почнемо готуватися до гри проти «Металіста 1925». Все залежить від нас.

Щодо ушкодження Вадима Ющишина. Він отримав сильний удар. Він некомфортно себе почував. Більше можна буде сказати після обстеження. У Дмитра Кльоца - найімовірніше проблема зі зв’язкою колінного суглобу. Теж проходитиме обстеження.

Це теж вплинуло на гру. Зробили до перерви дві вимушені заміни. Ющишин, Кльоц. В другому таймі в нас був один слот для замін і були змушені ризикувати. Якби замін було б більше - могли б їх використати ефективніше.

Зважаючи на те, що після замін ми пропустили – заміни не спрацювали. Хотіли наситити нашу оборону. Євген Банада після втрати м’яча сідав на позицію п’ятого захисника. Микола Гайдучик – теж виглядав втомленим наприкінці. На жаль, прикра помилка призвела до пенальті. Хоча, і цей пенальті варто було б уважно передивитися.

Щодо гри Віталія Дахновського, забивати – це його робота. Можу його лише привітати з прекрасним голом. Це завжди окриляє і надає натхнення», – сказав Шандрук.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.