Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 травня 2024, 00:09
1645
0

Два пенальті та два голи-красені. Верес та Олександрія зіграли внічию

Команди у жорсткій боротьбі поділили очки

| Оновлено 20 травня 2024, 00:09
1645
0
Два пенальті та два голи-красені. Верес та Олександрія зіграли внічию
УПЛ

У неділю, 19 травня, відбувся матч 29-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрілися рівненський «Верес» та ФК «Олександрія».

Футболісти активно розпочали матч, адже обом командам необхідні залікові бали для того, щоб не вилетіти з УПЛ. Уже на третій хвилині матчу міг забити гол Шастал. Гравець «Вереса» після скидання від Гайдучика пробив з близької відстані, але м’яч полетів вище воріт.

Через дві хвилини господарі отримали пенальті у свої ворота. Гравець «Олександрії» Безерра пробив по воротах, м'яч пролетів поруч зі стійкою. Після удару Безерра зіштовхнувся з голкіпером Ющишиним, який кинувся в ноги гравцю «Олександрії». Арбітр призначив пенальті. Він розцінив момент, як порушення правил з боку воротаря. Ющишин отримав травму, його вивели за межі поля та довго надавали допомогу. Через сім хвилин він повернувся на поле з забинтованою головою та не зміг відбити пенальті у виконанні Михайленка. Пошкодження воротаря все ж виявилося серйозним. Ющишина пізніше замінили на Когута.

Доволі швидко «Верес» зрівняв рахунок. На 19-й хвилині Дахновський з району кута штрафного майданчика поцілив у дальній верхній кут воріт. А через чотири хвилини господарі вийшли вперед. І знову мети досягнув удар від лівої лінії штрафного майданчика. Цього разу Морозко зі штрафного удару також закрутив м’яч у дальню «дев’ятку».

УПЛ

Другий тайм агресивно розпочали підопічні Ротаня. Гості завдали кілька ударів, але ці спроби не принесли їм дивідендів. Надалі на полі тривала рівна боротьба. Команди відповідали атакою на атаку, але кількість небезпечних моментів була меншою, ніж в першому таймі. Наприкінці зустрічі перевагою знову заволоділи гості і змогли зрівняти рахунок. Михайленко вдруге реалізував пенальті.

Завдяки цьому результату «Олександрія» фактично убезпечила себе від участі у перехідних матчах за право виступати в УПЛ.

Українська Прем'єр-ліга. 29 тур.

«Верес» – «Олександрія» – 2:2

Голи: Дахновський (19), Морозко (23)Михайленко (12, пенальті, 79, пенальті).

Попередження: Ющишин (12), Шастал (31), Морозко (75) – Кампос (22), Мартинюк (74).

«Верес»: Ющишин (Когут, 29) Морозко, Курко, Жуліо Сезар, Сміян Кучеров, Кльоц (Шарай В., 42), Яго Шастал, Дахновський (Банада, 72), Гайдучик (Мрвальєвич, 72).

«Олександрія»: Шевченко М. Скорко, Мартинюк, Кампос (Кравченко, 46), Копина Ковалець, Сігеєв (Ващенко, 90+1), Безерра (Джевані, 55), Шостак (Де, 46), Михайленко Костишин (Погорілий, 66).

Арбітр: Олександр Кальонов (Львів).

Стадіон: «Авангард» (Рівне).

Наші оцінки:

Заміни «Верес»: Когут - 6.0, Шарай В. - 5.5, Банада - 5.5, Мрвальєвич - 5.5.

Заміни «Олександрія»: Кравченко - 5.5, Де - 6.0, Погорілий - 5.5, Джевані - 5.5, Ващенко - б/о.

ВЕРЕС - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

79’
ГОЛ ! З пенальті забив Микола Михайленко (Олександрія).
23’
ГОЛ ! М'яч забив Євгеній Морозко (Верес).
19’
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Дахновський (Верес).
13’
ГОЛ ! З пенальті забив Микола Михайленко (Олександрія).
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.