Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 травня 2024, 13:00
862
0

ЛНЗ – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Матч команд, які вже ні на що не претендують і яким практично ніщо не загрожує

| Оновлено 19 травня 2024, 13:00
862
0
ЛНЗ – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В неділю, 19 травня, відбудеться поєдинок 29 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть черкаський ЛНЗ та луганська «Зоря». Гра пройде в Черкасах на полі стадіону «Черкаси-Арена», початок – о 13:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

ЛНЗ

ЛНЗ в цьому сезоні виглядав командою, яка буде боротися за виживання, але так тривало тільки до призначення головним тренером Олега Дулуба. Білорус стабілізував гру і вильоту черкаська команда точно уникне. Більше того – ЛНЗ зараз йде сьомим і цілком здатний втримати цю позицію. Власне, «Зоря» і є якраз конкурентом ЛНЗ в змаганні за сьоме місце.

Звісно, знову варто наголосити, що показовим буде другий сезон в еліті, оскільки не раз ми бачили, як команди на куражі після Першої ліги втримувалися в середині таблиці, а далі наступали УПЛ-івські будні, десь приходили то втома, то самовпевненість – коротше кажучи, цікаво буде подивитися на ЛНЗ наступного розіграшу, оскільки «синдром другого сезону» ще ніхто не відміняв.

Минулого туру підопічні Дулуба грали проти кризового «Колоса», поступалися 0:1, але зуміли переломити хід гри і виграти 3:1.

Не допоможуть команді дискваліфіковані Каплієнко та Насонов, які отримали в грі з ковалівцями четверті попередження в сезоні.

Якщо ще говорити про кадрові питання, то підписав контракт до 2027 року Назарій Муравський. Досвідчений центрбек Максим Ковальов ніби відновився від травми, але, згідно з останньою інформацією, цього сезону вже не зіграє.

Також з'явилися чутки, що вінгер Владислав Наумець зацікавив польську «Краковію» і може перейти в чемпіонат Польщі.

Зоря

«Зоря» зараз перебуває на восьмому місці, як вже говорилося раніше, і може обійти в підсумку ЛНЗ. Це, щоправда, нічого не дасть команді. Так вирішили і в УПЛ і перенесли матч з 15:30 (в цей час мали грати сім пар команд) на 13:00, тому вболівальники матимуть можливість побачити гру луганської команди з черкаською не в режимі переклички, а повністю.

Щоправда, «Зоря» може і опуститися нижче, якщо провалить два останні тури. Але навіть в такому випадку підопічним Коваля навряд чи загрожуватимуть навіть перехідні матчі, вилітати і без них є кому.

До речі, про тренерів «Зорі». Нагадаємо, розпочинали сезон луганські футболісти під керівництвом Ненада Лалатовича, продовжили з Валерієм Кривенцовим, а закінчують з Юрієм Ковалем, якому допомагає Младен Бартулович. Згідно чуток, такий тандем керуватиме командою й наступного сезону, оскільки результати стабілізувалися.

З'явилася інформація, що з футболістами розрахувалися за вихід в єврокубки, тобто історія з бойкотом матчу проти «Динамо» через цю причину закінчена. Також клуб має отримати ще бонуси від мадридського «Реала» за трансфер Андрія Луніна, тому з фінансами в команди ніби все нормально.

Не зіграє проти ЛНЗ лівий захисник Роман Вантух, який хоч і став антигероєм матчу 29 туру проти «Вереса», забивши у свої ворота, але є основним гравцем.

Статистика зустрічей

Суперники провели тільки один матч – в першому колі перемогу здобув ЛНЗ рахунком 2:1, на гол Данила Алефіренка відповів дублем Геннадій Пасіч.

Орієнтовні склади

«ЛНЗ»: Пеньков – Стасюк, Саліху, Муравський, Г. Пасіч – Яшарі, Тілль, Бойко – Молло, Ейнел, Наумець.

«Зоря»: Сапутін – Кирюханцев, Бутко, Джордан, Жуніньо – Башич, Мишньов, Яцик – Ндур, Герреро, Антюх.

Прогноз на протистояння

Припустимо, що команди влаштують веселий матч з намаганням забити якомога більше і в підсумку поділять очки після бойової нічиєї.

19 травня, неділя

ЛНЗ – «Зоря»
Черкаси. Стадіон «Черкаси-Арена». 13:00
ТБ-трансляція на платформі УПЛ ТБ
Арбітр: Сергій Задиран (Київська область)
ЛНЗ – ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:2
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції
Футбол | 24 червня 2024, 07:29 17
Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Джерело: Шахтар полетів на збори без скандального захисника
Футбол | 24 червня 2024, 15:44 3
Джерело: Шахтар полетів на збори без скандального захисника

Ярослав Ракіцький залишить донецький клуб

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.