Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 травня 2024, 23:09
2122
2

Рух – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Рухівці вдома «Чорноморець» ще не перемагали

| Оновлено 19 травня 2024, 23:09
2122
2
Рух – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 19 травня, «Рух» у матчі 29-го туру чемпіонату на «Арені Львів» прийматиме «Чорноморець». Рухівці на своєму полі «моряків» в УПЛ ще не перемагали.

Рух

У попередньому турі «Рух» в гостях порівну поділив очки з «Оболонню» і продовжує перебувати на п’ятому місці. До недільного протистояння суперників у Львові «Рух» підійшов з гольовою домашньою серією, яка триває в УПЛ 5 ігор (8 голів) і до повторення клубного рекорду ще один матч. Безпрограшна ж загальна серія рухівців триває в УПЛ 5 ігор: перемога та чотири нічиї, а на своєму полі – теж 5 ігор: дві перемоги та три нічиї.

«Рух» за Віталія Пономарьова може 20-й раз зіграти внічию в УПЛ. Ось передматчева думка керманича «жовто-чорних»: «Одесити – хороша команда, яка грає у сучасний футбол. Не можна недооцінювати їх і ми це відчули, коли грали з ними у першому колі. «Рух» хоче грати з позиції тиску, це той футбол, який пропагує наша команда. Так, в останніх турах нам це не вдавалось робити, але ми не відмовимось від свого ігрового стилю. Завдання залишається незмінним – молодь має здобути досвід гри на високому рівні. Звичайно, ми будемо задоволені, якщо вдасться вийти в єврокубки, але це не основна наша ціль».

Чорноморець

«Чорноморець» на відміну від «Руха», який бореться за місце у Лізі конференцій, перебуває в середині турнірної таблиці УПЛ. У попередньому турі підопічні Романа Григорчука вдома здобули розгромну перемогу над «Металістом 1925». В гостях же «моряки» не здобувають очок в чемпіонаті впродовж трьох ігор. «Чорноморець» не забиває виїзних голів в УПЛ протягом 270-ти хвилин. Безнічийна серія «чорно-синіх» триває в чемпіонаті 11 ігор: три перемоги та вісім поразок.

Після перемоги над «Металістом 1925» Роман Григорчук не приховував свого задоволення. «Враження від гри дуже позитивні, бо ми вирішили головне завдання на цей важкий період в плані результатів. Здобули впевнену перемогу, три очки, і це для нас дуже позитивно», - сказав коуч одеситів. Підопічні Романа Григорчука з різних клубів можуть в гостях 20-й раз зіграти внічию у всіх турнірах. Новачок «Чорноморця» Фабрісіо Альваренга в першій частині нинішнього сезону виступав саме за «Рух».

Статистика зустрічей

«Рух» та «Чорноморець» в рамках УПЛ зіграли наразі чотири гри. Баланс усіх поєдинків: дві перемоги рухівців, одна нічия та одна перемога одеського клубу. При цьому гравці «Руха» менше двох голів за гру у ворота «моряків» не забивали. У Львові «жовто-чорні» у двох матчах ще не перемагали «чорно-синіх» - нічия та поразка. Востаннє рухівці приймали «Чорноморець» ще 7 грудня 2022 року, коли на стадіоні «Україна» була зафіксована нічия 2:2. Гості забивали голи в першому таймі – дубль оформив Дмитро Юсов, а в другому таймі в складі господарів відзначилися Василь Руніч та Ярослав Карабін. Матч першого кола поточного чемпіонату в Одесі завершився перемогою «Руха» з рахунком 3:2.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Омельченка (Слов’янськ), який в УПЛ провів 41 матч. Раніше «Рух» за Омельченка провів 5 матчів в чемпіонатах і ще внічию не грав: три перемоги та дві поразки. «Чорноморець» за цього арбітра теж обходився без нічиїх в УПЛ в 4-х іграх: 3 перемги та поразка.

Прогноз на протистояння

«Рух» налаштований зберегти місце у першій п’ятірці команд чемпіонату, продовживши свій безпрограшний серіал. З іншого боку, «Чорноморець» у попередніх трьох гостьових матчах очок в УПЛ не набирав. Прогнозуємо мінімальну перемогу рухівців на «Арені Львів».

Орієнтовні склади:

«Рух»: Ледвій, Сич, Дідик, Слюбик, Роман, Підгурський, Таллес, Пастух, Квасниця, Федор, Карабін.

«Чорноморець»: Варакута, Брагару, Єрмаков, Салюк, Путря, Васильєв, Шпорн, Авагімян, Бадібанга, Штогрін, Бойчук.

19 травня, неділя

«Рух» – «Чорноморець»
Львів. Стадіон «Арена-Львів». 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
РУХ – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН–ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
ну что ГРИ будешь выходить на 1 место по проигрышам --16 уже есть осталось 2 --анти рекорд ГРИ
alex belogubko
ГРИ --Р-ФЕРМА  сегодня дома получила 4 штуки  а ЧО им проиграл--кино клоуны