Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
23670
1

Мічел оцінив програний матч Жирони, в якому Довбик так і не зумів забити

14 травня «червоно-білі» поступилися «Вільярреалу» з рахунком 0:1 у поєдинку 36-го туру Ла Ліги

Мічел оцінив програний матч Жирони, в якому Довбик так і не зумів забити
Getty Images/Global Images Ukraine. Мічел

14 травня відбувся матч 36-го туру Ла Ліги між командами «Жирона» та «Вільярреал». Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь гостей.

Українські футболісти «червоно-білих» Артем Довбик та Віктор Циганков вийшли на поле у стартовому складі. Довбик відіграв весь поєдинок, а Циганкова замінили на 83-й хвилині на Тоні Вілью.

Після завершення зустрічі головний тренер «Жирони» Мічел прокоментував поразку своїх підопічних:

Поразка: «У футболі треба забивати голи. Протягом року ми забивали багато, але сьогодні… У першому таймі ми грали погано порівняно з тим домінуванням, яке ми мали. У другому у нас не вийшло. Я думаю, нам слід було створити більше моментів у першому таймі. Вони добре захищалися, і нам не вистачало результативності. Ми йдемо з важкою поразкою. Команда не здається».

Завершення матчу: «Сьогодні в першому таймі ми мало дивилися на ворота. Ми багато бігали правим флангом, але нам не вистачало агресивності. Потрібно входить до штрафного майданчика і бути агресивним. Я задоволений другим таймом. Ми створювали, ми били, і в нас було більше присутності у штрафному майданчику. Нам потрібно було робити те саме в першому таймі, що і в другому. Ми – команда, яка сьогодні забиває найбільше голів. Іноді такі речі трапляються, але ми могли перемогти».

Друге місце: «Дуже складно. Барса, вигравши дві гри, вже має друге місце та може виграти ще три гри. Це дуже складна ситуація для другої позиції. Я бачу, що всі дуже зацікавлені. Цим гравцям просто потрібно поаплодувати за їхню гру. Що вони роблять цього сезону. Після перемоги над «Барселоною» ми мали дві гри, які ми могли виграти, але ми додали лише одне очко».

Вболівальники: «Вони показали нам, що вони з командою, що вони задоволені тим, як ми робимо. Вони знають, що разом ми набагато сильніші. Я дуже пишаюся фанатами».

Оборонні аспекти: «У другому таймі ми діяли чудово, якщо не рахувати двох-трьох розіграшів, але в першому таймі вони мали 3 або 4 контратаки в перші хвилини, що мені зовсім не сподобалося. А у другому таймі втрачений пресинг. Це було неймовірно, як ми ризикували... Це була жорстока робота».

Відеоогляд матчу Жирона – Вільярреал (0:1)

Події матчу

90’ +5
Кіко (Вільярреал) отримує червону картку.
59’
ГОЛ ! М'яч забив Бертран Траоре (Вільярреал).
Оцініть матеріал
(61)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
вы и 3 место упустите это не игра они ходят по полю ударить не умеют по воротам