Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
5010
2

Жирона – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 14 травня о 23:00 за Києвом

Жирона – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

14 травня на «Монтіліві» пройде матч 36-го туру Прімери, в якому «Жирона» зустрінеться з «Вільярреалом». Поєдинок розпочнеться о 23:00 за київським часом.

Жирона

Команда проводить свій найкращий сезон. Звичайно, варто пам'ятати, що це лише четвертий рік на такому рівні, і лише другий після повернення у Прімеру. Але, безумовно, жиронці стали відкриттям, як і їхній бомбардир, куплений минулого літа Довбик. Фактурний українець уже набив 2 десятки голів, і багато в чому за рахунок його досягнень виходить забезпечити достроково право дебютувати в Лізі чемпіонів цього року. Відзначився Артем і у поєдинку з Барселоною, зрівнявши рахунок на початку поєдинку. У результаті вдалося виграти у синьо-гранатових з рахунком 4:2 - адже могли оформити і розгром над статусними сусідами. Але й без цього вдалося усунути підопічних Хаві з другого місця. Ось тільки на полі Алавеса, пропустивши наприкінці, впустили перемогу, а з нею і пару очок.

Вільярреал

Клуб у чомусь може вважатися протилежністю для свого наступного супротивника. Наскільки підопічні Мічела Санчеса приємно здивували, підводники, які так само вже створили серйозну репутацію, розчарували, особливо в першій частині сезону. Тоді вони змінювали наставників, але нічого не домагалися. Тільки коли на тренерську посаду повернувся колись успішний тут Марселіно Гарсія Тораль, щось почало виходити. Але вистачало і невдач, від 0:4 у березні з Марселем у Лізі Європи та до 2:3 вже у травні в рамках Прімери проти борця за виживання – Сельти. Втім, до того моменту вже було зрозуміло, що жовтий субмарин у 2024 році залишається взагалі без єврокубків. Тим не менш, на те, щоб виграти перестрілку вдома у Севільї, сил вистачило.

Статистика особистих зустрічей

Вільярреал мав 5 перемог поспіль. Але у вересні він безвільно поступився вдома 1:2 жиронцям.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають проблем для Довбика та компанії. Вдома вони і зараз хороші, тож мають перемагати (коефіцієнт – 1,66).

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: у зірки збірної України був майже відкритий конфлікт з Ребровим
Футбол | 27 червня 2024, 10:24 70
Джерело: у зірки збірної України був майже відкритий конфлікт з Ребровим

Ігор Бурбас не хотів поширювати інформацію до вильоту з Євро-2024

Підсумкові таблиці груп Євро-2024. Хто з ким зіграє у плей-оф?
Футбол | 26 червня 2024, 23:59 46
Підсумкові таблиці груп Євро-2024. Хто з ким зіграє у плей-оф?

Стадія 1/8 фіналу пройде з 29 червня до 2 липня

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Нажаль дуже пізно грають, хотілось би, але глянути не зможу
uausa
Вільяреал мав попередню гру на день пізніше, отже Жирона мала на день більше відпочинку, крім того каталонці не тратитимуть час на переїзд. Думаю це теж вплине на кондиції гравців. Очікую, що Довбик і Ко зроблять результат ще в першому таймі. Щодо українця, то пора відриватися від переслідувачів в гонці зв ПіЧічі.