Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1624
9

Минай просив замінити суддю матчу проти Ворскли

Назарій Дьордь – син співробітника «Миная»

Минай просив замінити суддю матчу проти Ворскли
ФК Минай. Назарій Дьордь

У 28-му турі УПЛ «Минай» за неоднозначного суддівства на останніх хвилинах у драматичному матчі на виїзді обіграв «Ворсклу» з рахунком 3:2. Пізніше низка українських ЗМІ звернули увагу на те, що головний арбітр матчу Назарій Дьордь є сином співробітника «Минаю» Вадима Дьордя, спортивного директора жіночої команди закарпатського клубу.

Сьогодні стало відомо про те, що «Минай» у листі від 8 травня просив УАФ замінити арбітра матчу проти «Ворскли», однак прохання клубу було проігноровано.

«ФК «Минай» високо оцінює роботу та професійні якості Назарія Дьордя і вважає його одним із найперспективніших арбітрів України.

Але Назарій Дьордь одночасно є рідним сином спортивного директора жіночої футбольної команди ФК «Минай» Вадима Дьордя. Тому, щоб уникнути домислів про «конфлікт інтересів» з боку інших клубів УПЛ, просимо призначити Назарія Дьордя на інший матч 28 туру УПЛ», – сказано в листі.

Нагадаємо, переможний гол «Миная» в матчі з «Ворсклою» був забитий на 90+8-й хвилині з сумнівного пенальті за гру рукою Артема Челядіна. Арбітр ВАР Юрій Іванов запросив Дьордя до перегляду відеоповтору, але рефері свого рішення не змінив.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шевченко прокоментував виліт збірної України з Євро-2024
Футбол | 26 червня 2024, 22:24 29
Шевченко прокоментував виліт збірної України з Євро-2024

Президент УАФ підтримав гравців та вболівальників

Не всі тренери корисні. Чи варто звільнити Реброва за провал на Євро?
Футбол | 27 червня 2024, 15:47 32
Не всі тренери корисні. Чи варто звільнити Реброва за провал на Євро?

Спроба порівняти роботу іноземного та українського тренерів у збірних України з різних видів спорту

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
New Zealander
В той же час цей Назарій Дьордь дуже старався щоб не було підозри про конфлікт інтересів, а тому призначив повторне пенальті у ворота Минаю - наказав перебити пенальті  (хоча насправді там був епізод, що називається "на розсуд арбітра"  - деякі арбітри в такому випадку не призначають перебиття)
Valentyn
Це реально на лист наклали печатку та підпис вирізану з іншого докуемнту?
vazazh
А що хтось має сумніви, що в УПЛ все продається? Призначення судді, який має родинні звязки з клубом? Намагався показати, що він нейтральний? Не смішить му-му. Все це розіграш для дурників. Хто мав перемогти, той переміг.
Выталкиватель парашутистов
Если слухи о том, что матч был договорным,то тогда становится понятным, почему игрок Ворсклы оба раза пробил во вратаря. Это для тех. кто в танке...
Выталкиватель парашутистов
Не смешите мои тапочки... Это все понты для народа, точнее - лохов. Верю, что Минай мог отправить такое письмо в КА УАФ, для отвода глаз. Еще за пару дней поползли слухи, что Ворскла будет сдавать игру Минаю, и будут это делать красиво и с интригой. Чтобы не произошло никаких неожиданностей, и был поставлен именно такой арбитр, тут даже ежики все понимают...  Теперь посмотрим, как немотивированный  Кравбасс  будет героически проигрывать Минаю, хотя это и будет стоить очень приличных денег. Но может так получиться, что эта игра уже тогда ничего решать не будет для Миная, конкуренты на вылет тоже ребята не из-за угла и не пальцем деланные.