Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 травня 2024, 04:21
2400
0

Юрген КЛОПП: «Як суперник зрівняв рахунок, я навіть не знаю»

Головний тренер «Ліверпуля» розповів про нічию з «Астон Віллою»

| Оновлено 14 травня 2024, 04:21
2400
0
Юрген КЛОПП: «Як суперник зрівняв рахунок, я навіть не знаю»
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп оцінив матч 37 туру АПЛ, в якому «Ліверпуль» втратив на останніх хвилинах перемогу проти «Астон Вілли» (3:3).

«Ми грали в дійсно хороший футбол. Ми були дуже хороші, робили багато хороших речей і створювали багато проблем.

Ми давали їм занадто багато шансів. Це було дуже напружено для хлопців. Вони створювали занадто багато. Вони занадто часто були в нашій штрафній, і ми зробили заміни. Потім ми зробили помилку. Це трапляється.

Вони зрівняли рахунок, і я навіть не знаю, як. Характер хлопців сьогодні був видатним у нашій ситуації. Ми хотіли виграти гру. У той момент, коли ми рахунок став 3:2, це було справді складно. Ось і все, така історія гри.

Я бачив команду з сильним характером, що найважливіше. За характер, який ми продемонстрували сьогодні, ми мали б мати п’ять очок, але ми отримали лише одне.

Місцями було гостро, і це дійсно важко. Вони забивали голи, тож, можливо, так і мало бути сьогодні. Мені сподобалася гра та характер, який ми продемонстрували. Зараз це домашня гра, яка дещо інша, але сьогодні ми повинні були це показати і хлопці зробили це з відзнакою.

Кванса? Всі бачать, молодий хлопець, і йому пощастило грати. Сьогодні він зіграв виняткову гру, намагаючись зіграти проти Оллі Воткінса. Ви можете запитати про це у багатьох центральних захисників, і їм буде важко. Як часто він рятував нашу спину у вирішальні моменти, і зараз він заслуговує на це.

Вболівальники? Я не сумніваюся в наших стосунках. Я дуже ціную це. Я не можу і поки не можу висловити це словами, тому що я повинен трохи захистити себе – емоції вийдуть назовні», – сказав Клопп.

Сергій Рип'юк Джерело: BBC
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.