Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2156
0

Астон Вілла – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 13 травня о 22:00 за Києвом

Астон Вілла – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Мохамед Салах

13 травня на «Вілла Парк» пройде матч 37-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Астон Вілла» зустрінеться з «Ліверпулем». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Астон Вілла

Команда проводить непростий відрізок сезону не в кращій формі. Для неї все ускладнюється ще й тим, що паралельно потрібно було витрачати чимало зусиль та уваги на Лігу конференцій. Там дзвіночок пролунав ще з Ліллем, якому програли поєдинок-відповідь, і пройшли тільки за рахунок вміння Еміліано Мартінеса вигравати серії пенальті. Але Олімпіакос у Бірмінгемі виграв перший півфінал 4:2. У четвер замість реваншу була нова поразка, 0:2. Паралельно почав барахлити клуб і в АПЛ. Спочатку дали відігратися Челсі, хоча вели 2:0. А потім взагалі програли кризовому Брайтону, пропустивши єдиний гол на 87-й хвилині. Добре, що переслідувач, Тоттенхем, нітрохи не кращий, і є всі шанси зараз оформити 4-те лігочемпіонівське місце.

Ліверпуль

Клуб уже може готувати прощання Юргена Клоппа. Квадрупл взяти не вийшло, але німець йде на гарному тлі. Він насамкінець взяв ще 1 титул, нехай і у вигляді Кубка Ліги. Після цього був розчаровуючий для червоних відрізків з вильотами з Ліги Європи та Кубка Англії. Та й у АПЛ будь-які надії на трофей розбилися про відрізок з однією перемогою та 5 очками за 5 турів. У результаті тепер зрозуміло, що мерсисайдці фінішують на нинішньому третьому місці – що все одно помітно краще, ніж роком раніше, коли гранд залишився без Ліги чемпіонів. Але все-таки останній поєдинок Клоппа на Енфілді закінчився досить типовим для нього видовищним результатом, у вигляді 4:2 з Тоттенхемом.

Статистика особистих зустрічей

Рік тому, у травні 2023-го, віллани після п'яти поразок поспіль нарешті змогли взяти нічию. Але у вересні червоні вдома оформили 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори розуміють, що падіння Астон Вілли збіглося у часі з довгоочікуваним виходом із кризи мерсисайдців. Ризикнемо припустити, що гості зможуть виграти цей поєдинок (коефіцієнт - 1,72).

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ващук відреагував на ідею звільнення Реброва з посади тренера збірної
Футбол | 27 червня 2024, 11:34 16
Ващук відреагував на ідею звільнення Реброва з посади тренера збірної

Колишній захисник національної команди вважає, що потрібен виконком

5 українців увійшли у символічну збірну гравців, які вилетіли з Євро-2024
Футбол | 27 червня 2024, 23:23 6
5 українців увійшли у символічну збірну гравців, які вилетіли з Євро-2024

До команди включені Трубін, Забарний, Зінченко, Судаков, Довбик

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.