Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 травня 2024, 02:15
537
0

Данило КОНДРАКОВ: «Ще не вирішив, чи залишусь на Мальті»

Український легіонер виграв Кубок Мальти

| Оновлено 14 травня 2024, 02:15
537
0
Данило КОНДРАКОВ: «Ще не вирішив, чи залишусь на Мальті»
ФК Рух. Данило Кондраков

Футбольний сезон на Мальті завершився фіналом Кубка цієї країни, в якому «Сліма» в серії післяматчевих пенальті взяла гору над «Флоріаною».

В складі переможців виступав українець, колишній нападник «Руха» Данило Кондраков. В розмові з кореспондентом Sport.ua він поділився враженнями від сезону, проведеного на Мальті:

– Це було гідне завершення сезону. Адже «Сліма» на початку травня достроково забезпечила собі третє місце й путівку до Ліги конференцій. А в фіналі я вийшов на заміну на 70-й хвилині, міг сам забити, але схибив, двічі асистував партнерам, які промахувалися з близької відстані. Але гріх нарікати, адже почесний приз у «Сліми».

– Твій контракт зі «Слімою» закінчується 30 червня 2024 року, мабуть, після такого успішного сезону клубне керівництво запропонувало тобі пролонгувати угоду?

– Так, проте я ще не дав згоду, взявши місяць на роздуми. Річ у тому, що мене не влаштовував той ігровий час, який мені надавали в «Слімі». Згоден, були об'єктивні причини: через пошкодження ребра я багато пропустив, і все ж. Вважаю, що заслуговував більшого. Загалом, за «Сліму» провів 11 матчів в чемпіонаті та став автором двох забитих мячів, ще два поєдинки зіграв в кубковому турнірі.

- А ще якісь є варіанти з продовженням кар'єри?

– Так, ще є запрошення з команд Польщі і Болгарії. Думаю, що до середини червня в цьому питанні вже буде конкретика.

– За чемпіонатом України стежиш?

– Звичайно, радий за своїх колишніх одноклубників з «Руха», які претендують на завоювання путівки в єврокубки. Дуже кортить, аби наступного сезону наші шляхи з «Рухом» перетнулися на міжнародній арені.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.