Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 травня 2024, 02:42
319
0

ТЕН ХАГ: «У нас багато травм на ключових позиціях, але команда має дух»

Нідерландський фахівець прокоментував поразку від лідера АПЛ

| Оновлено 13 травня 2024, 02:42
319
0
ТЕН ХАГ: «У нас багато травм на ключових позиціях, але команда має дух»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерік тен Хаг

Наставник «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг після зустрічі з «Арсеналом» (0:1) розповів, що причиною поразки стала відсутність через травми багатьох гравців. Коуч подякував уболівальникам, він також вірить, що футболісти незабаром відплатять за це результатами.

«Ставлення до гри завжди починається з правильного настрою протягом тижня, і в день матчу ви маєте бути у фокусі. Незважаючи на те, що нам не вистачає 7 з 11 потенційних гравців основи, ми все ще можемо конкурувати з однією з найкращих команд ліги. Коли ви не маєте належного настрою, щоб знайти моменти для пресингу, або ви не відновлюєтеся – це легко для будь-якого суперника.

Пропущений гол? Каземіро грає на позиції опорного півзахисника і робить невелику помилку, але це має тяжкі наслідки. Я думаю, що для гравців «Юнайтед» кожна гра є фіналом, і ми маємо грати та вигравати у кожній грі – ми маємо це усвідомлювати.

Фанати? Уболівальники розуміють де ми і де знаходиться цей клуб. Ми маємо так багато травм на ключових позиціях. Вболівальники не отримують того, на що заслуговують, але вони на це розуміють, і тому вони підтримують команду. Я думаю, що саме тому, що вони з нами – ми єдині і, сподіваюся, зможемо відплатити їм у майбутньому.

Загалом команда має правильний дух, і вона дотримується правил і принципів гри, навіть якщо гравцям доводиться адаптуватися на своїх позиціях. Я можу тільки радіти – це величезний комплімент для цієї команди, що вони виконали все, що могли. Вони боролися», – сказав головний тренер МЮ.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.