Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2346
1

Манчестер Юнайтед – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Манчестер Юнайтед – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

12 травня на «Олд Траффорд» пройде матч 37-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Арсеналом». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Ставки на матч Манчестер Юнайтед – Арсенал

Манчестер Юнайтед

Команда визначатиме в останніх матчах те, наскільки сильно вона просяде за підсумками нинішнього сезону порівняно з тим, що вийшло у тен Хага в перший рік на Туманному Альбіоні. Загалом червоні дияволи зробили крок назад, а то й кілька. Звичайно, ще буде шанс узяти трофей у вигляді кубка країни - але у фіналі буде Сіті, і, звичайно, він і стане фаворитом. Особливо, якщо згадати, як несподівано драматично пройшли у півфіналі скромний Ковентрі. Знову до Ліги чемпіонів вже точно не пробитися (хоча там посіли провальне 4-те місце у групі 2023-го). Більше того, манкуніанці можуть зовсім не пройти на євроарену. Був відрізок навесні, коли виграв гранд лише у найслабшого представника дивізіону – Шеффілд Юнайтед. А Крістал Пелас у понеділок розгромив підопічних тен Хага 0:4!

Арсенал

Клуб поступово додає у класі. Але при цьому так і не вийшло Артеті повністю позбутися всіх проблем. У тому числі ахіллесовою п'ятою залишається середина весни. На цей раз знову не обійшлося без невдач. Так, їх було небагато, але ці втрати можуть стати ключовими. По-перше, англійці вилетіли з Ліги чемпіонів - там знову трохи сильнішим виявився старий ворог, Баварія. Паралельно столичний гранд програв Астон Віллі в АПЛ, втративши одноосібне лідерство. Потім вони вигравали, зокрема й у Тоттенхема в дербі. Але якщо Ліверпуль випав із чемпіонських перегонів, але Манчестер Сіті вчепився за шанс зберегти титул намертво. Але й червоно-білі гарні, міцний Борнмут вони розгромили 3:0 у минулому турі.

Статистика особистих зустрічей

Це важливе протистояння часів Фергюсона – Венгера. Але зараз тричі у чотирьох останніх дуелях, зокрема в обох матчах 2023 року, перемагали каноніри.

Прогноз

GGBET вважає явним фаворитом гостей із Лондона. З урахуванням жахливої форми МЮ ставимо на підопічних Артети при форі -1,5 (коефіцієнт - 1,98).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JLF
Редактори, ви хоч читаєте, що пишете? Далі цитата: "Але якщо Ліверпуль випав із чемпіонських перегонів, але Манчестер Сіті
вчепився за шанс зберегти титул намертво. Але й червоно-білі гарні,...."