Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 травня 2024, 20:09
925
1

Боротьба без вогню. Оболонь та Рух голів у Києві не забивали

Обом командам була потрібна перемога, але рішучого кроку до неї ніхто так і не зробив

| Оновлено 11 травня 2024, 20:09
925
1
Боротьба без вогню. Оболонь та Рух голів у Києві не забивали
УПЛ

Після перемоги над ЛНЗ головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко у стартовому складі своїх підопічних зробив дві перестановки: замість дискваліфікованого Мороза і Лук’янчука на поле вийшли Косовський та Грисьо. У складі «Руху» Віталій Пономарьов після нічиї з «Олександрією» зробив три ротації: замість Федора, дискваліфікованих Слюбика і Дідика задіяв Плюмана, Холода та Слюсара.

Саме Слюсар, який вперше з початку чемпіонату з’явився в стартовому складі, міг відкрити рахунок. Після вкидання аута м’яч потрапив до захисника гостей, але Слюсар пробив повз ворота. Господарі теж відповіли небезпечним моментом, коли Грисьо пробивав низом в дальній кут і теж м’яч пролетів повз штангу воріт.

Гра і далі проходила у взаємних атаках, але завершальних ударів в рамку воріт не було. Зокрема забракло влучності і дальньому удару Таллеса. В свою чергу після штрафного удару Черненка м’яч летів під поперечину, але Ледвій ліквідував загрозу. Чергову атаку «пивоварів» намагався завершити дальнім ударом капітан «Оболоні» Мединський, який пробив вище воріт. Рухівці відповіли двома поспіль кутовими у виконанні Плюмана, але захисники та воротар господарів зіграли надійно.

Під кінець тайму суперники створили по гольовому моменту. Краснопір, скориставшись помилкою Таллеса, намагався здалеку перекинути м’яч через воротаря, але пробив повз штангу. Атака ж рухівців за участю Квасниці завершилася тим, що Осман пробив під поперечину власних воріт і лише майстерність Кичака врятувала «Оболонь» від голу.

Суперники активно розпочали другий тайм і гравці «Руху» мали шанс відкрити рахунок. Квасниця зробив передачу Таллесу, який навісив до штрафного і після удару головою капітана гостей Підгурського м’яч влучив штангу воріт. Гра деякий час проходила на підступах до обох воріт і небезпечних моментів не виникало.

Чим менше залишалося ігрового часу, тим обидві команди більше докладали зусиль, аби вирвати перемогу. Проте через неточність завершальних передач гольових моментів не було. В підсумку друга гра суперників в поточному чемпіонаті також завершилася внічию, але без голів.

«Оболонь» не пропускає голів в УПЛ впродовж 295-ти хвилин. «Рух» же перервав гольові клубні рекордні серії в чемпіонаті: загальну, яка тривала 11 матчів (17 голів) та гостьову – 7 ігор (11 голів). «Оболонь» не програє в чемпіонаті вже 6 ігор: перемога та 5 нічиїх і залишилася у зоні перехідних ігор з командою Першої ліги. «Рух», який бореться за місце у єврокубках, відірвався від свої переслідувачів на три очки, але в «Полісся» ще гра в запасі.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Наші оцінки:

«Оболонь» (заміни): Суханов – 6,0, Вишневський – б/о, Нагієв – б/о.

«Рух» (заміни): Теслюк – 6,0, Руніч – 6,0, Федор – 6,0, Непейпієв – 6,0, Притула – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 28-й тур.

«Оболонь» – «Рух» - 0:0

Попередження: Косовський, 54 – Холод, 27, Теслюк, 73, Слюсар, 90+1, Роман, 90+2

«Оболонь»: Кичак – Осман, Дубко, Карась, Косовський – Грисьо (Нагієв, 84), Мединський, Черненко, Чернов (Суханов, 65) – Тарануха (Вишневський, 71), Краснопір.

«Рух»: Ледвій – Роман, Слюсар, Холод, Сич – Пастух, Підгурський, Таллес (Федор, 70) – Плюман (Руніч, 46), Карабін (Теслюк, 35, Притула, 76), Квасниця (Непейпієв, 70).

Арбітр: Олександр Шандор (Львів).

Стадіон: «Оболонь-Арена» (Київ).

Удари (у площину): 8 (1) – 6 (2)
Кутові: 6 – 4
Офсайди: 1 – 1.

ОБОЛОНЬ - РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 17°C

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Розписали без нас. Україна не подужала Бельгію й залишила Євро-2024
Футбол | 26 червня 2024, 20:56 442
Розписали без нас. Україна не подужала Бельгію й залишила Євро-2024

Команда Реброва не впоралась із власним завданням, після чого конкуренти вирішили все за неї

Шевченко прокоментував виліт збірної України з Євро-2024
Футбол | 26 червня 2024, 22:24 32
Шевченко прокоментував виліт збірної України з Євро-2024

Президент УАФ підтримав гравців та вболівальників

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
_Per4ecter_
Хоча гра і без голів, але світлина надихає на життя.