Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 травня 2024, 03:07
5672
9

Олексій БЄЛІК: «Мохник – знатний брехун, який не дотримується свого слова»

Головний тренер «Шахтаря» U-19 прокоментував конфліктну ситуацію після матчу з «Динамо»

| Оновлено 15 травня 2024, 03:07
5672
9
Олексій БЄЛІК: «Мохник – знатний брехун, який не дотримується свого слова»
ФК Шахтар. Олексій Бєлік

Головний тренер донецького «Шахтаря» U-19 Олексій Бєлік ексклюзивно для Sport.ua прокоментував конфліктну ситуацію після матчу 28-го туру юнацького чемпіонату України проти однолітків з київського «Динамо» (1:2).

– Я поки що не можу розповісти все, що там відбувалося, оскільки спочатку буде офіційна позиція нашого клубу, – сказав Бєлік в коментарі Sport.ua. – Але можу сказати, що це неправда. Де відео, де побої?

– Конфліктної ситуації не було?
– Можу сказати, що я маю відео, на тлі якого ситуація з Іщенком буде квіточками. Я розумію, чому окремі люди із ФК «Динамо» це розганяють. Тому що я маю відео, як один із представників «Динамо», оскільки ця людина була в клубному костюмі киян, б'є 15-річного хлопця і розбиває йому руку. У мене є відео. «Динамо» розуміє, що у них «рильце в пушку», тому вони вирішили зіграти на випередження і заявили, що Бєлік ударив Іщенка. Якщо побив, будь ласка, давайте відео, докази, знімайте побої та до суду. А я маю відео. Якщо треба буде, його надам. З дитини теж зніматимуть побої, тож тоді розмовлятимемо по-іншому. Керівництво клубу прийматиме рішення. Я працюю в структурі «Шахтаря», тому не можу шкодити своєму клубу, все погоджуватиму з ним.

– Фізична дія щодо Олександра Іщенка з вашого боку була?
– Конфлікт був, але словесний. Але те, що є на відео, на тлі конфлікту з Іщенком квіточки. Емоції, крики та такі конфліктні моменти, як із Іщенком, у футболі не рідкість. Це футбол, це емоції. Таких моментів можна назбирати у кожному матчі. То, насправді, був не конфлікт, а словесна суперечка.

У ФК «Динамо» є такий персонаж, як Сергій Мохник. Він, на мою думку, знатний брехун. Так можете й написати, який не дотримується свого слова.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Бондарь
Ахметовские подстилки все кристально чистые
ALKOSruLKA
гопник переводить стрілки... Є якесь відео зовсім з іншої ситуації, але я його не покажу... Можна витягнути людину з Донбасу, але не Донбас з людини   "словесна перепалка"... показуй свою роботу на футбольному табло, а не язиком чи кулаками проти дідів.... Як футболістом був посереднім - такий і тренер (та й людина гі8няна).
Fanat
Ржаві! Дивні створіння в них з мозгів стирчать коріння. Олені, олені не бриті і не голені,- олені....
ZANREGENT1993
А почему он про видео ничего не сказал сразу? Есть видеодоказательства правонарушения? Пиши заявление в полицию и иди в суд.
Виктор Войцеховский
Одно ОРДЛО тупее другого. Просто заповедник какой-то. Там ещё Чередник есть ждун срусских фашистов. Такой же как это говно 
Alex T
Оставьте в покое пожалуйста умственно-отсталого Белика, не гоже трогать больного человека.
Falko
Гадаю, Бєлік просто нервує, що його спихнуть, якщо не виграє чемпіонат, і кому він тоді потрібен.