Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
30426
0

Мічел оцінив нічийний матч Жирони, в якому українці відзначилися асистами

10 травня «червоно-білі» втратили перемогу в поєдинку 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Мічел оцінив нічийний матч Жирони, в якому українці відзначилися асистами
Getty Images/Global Images Ukraine. Мічел

10 травня відбувся матч 35-го туру Ла Ліги 2023/24 між командами «Алавес» та «Жирона». Гра завершилась із рахунком 2:2. Другий гол гості пропустили на 90+9-й хвилині.

Українські футболісти «червоно-білих» Артем Довбик та Віктор Циганков вийшли на поле у стартовому складі. Довбик відіграв увесь поєдинок, а Циганкова замінили на 73-й хвилині на Пабло Торре. І Артем, і Віктор у цьому матчі відзначилися по одному асисту.

Після завершення зустрічі головний тренер «Жирони» Мічел прокоментував прикрий результат команди:

Нічия: «Це був напружений матч, у першому таймі ми не домінували, але навіть у цьому випадку я думаю, що ми були кращими і вели гру так, як хотіли. У другому таймі ми відіграли п'ятнадцять дуже гарних хвилин, протягом яких ми мали забити 1–3 м'ячі. Коли не закриваєш поєдинок, суперник на своєму полі повертається. Результат справедливий, тому що в підсумку обидві команди забили по два голи, але я думаю, що гра була ближчою до нашої перемоги».

Друга позиція: «Це більше не залежить від нас, Барса, якщо виграє свої чотири гри, може зайняти друге місце у підсумку. Зачекаємо та подивимося, що станеться. Ми мали цю перевагу, ми нею не скористалися. Це нас злить. Але були ігри, які ми зробили самотужки. Це футбол. Переваги нічого не варті, якщо не відобразити це в результаті».

Мігель Гутьєррес та Арнау: «Коліно Мігеля дуже боліло. Це просто удар по стегну. І Арнау, ми збираємося подати апеляцію на його картку, тому що він ідеально зіграв у м'яч. Подивимося, що зможемо зробити. Команда доклала багато зусиль, але я думаю, що до вівторка ми зможемо добре відновитись».

Що сказав Савіньо, коли змінив його: «Це гравець із особливим талантом, я сказав йому, що він упустив кілька моментів, але це нормально. Для нас він унікальний гравець, особливий талант, я хочу йому дати цю лють і втілити її у продовження роботи. Він гравець, який дає нам багато».

Відеоогляд матчу Жирона – Алавес – 2:2

Події матчу

90’ +9
ГОЛ ! М'яч забив Хон Гуріді (Алавес).
44’
ГОЛ ! М'яч забив Янгель Еррера (Жирона).
12’
ГОЛ ! М'яч забив Хон Гуріді (Алавес).
4’
ГОЛ ! М'яч забив Ерік Гарсія (Жирона).
Оцініть матеріал
(101)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.