Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
5473
1

Алавес – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Алавес – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

10 травня на «Мендісороса» пройде матч 35-го туру Прімери Іспанії, в якому «Алавес» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Алавес – Жирона

Алавес

Команда провела минулий сезон у Сегунді. І з чималими проблемами через важкий плей-оф повернулася назад. Ніхто не обіцяв пожирателям бобів нічого кращого, ніж непроста боротьба за виживання. Натомість підопічні Луїса Гарсії Пласи показували статистику міцного середняка. І навіть гарантувавши собі збереження прописки ще до середини весни, все одно закінчили квітень впевненими, сухими домашніми перемогами над Атлетіко (2:0) та Сельтою (3:0). Це дозволило відірватися від зони вильоту аж на 12 очок, нехай навіть зона єврокубків залишається однозначно недосяжною. Але навіть після цього на полі Валенсії додали ще одну перемогу, цього разу 1:0.

Жирона

Клуб повернувся до Прімери роком раніше за нинішнього суперника. І показали хорошу статистику в минулій темпораді, у свій час навіть фігуруючи серед претендентів на вихід у єврокубки. Від нового сезону чекали певного спаду, і Мічел Санчес довго коментував результати у розрізі того, що його підопічні робили крок до забезпечення прописки у Ла Лізі. Але при цьому жиронці, вдало підписавши влітку Довбика, який багато забиває, часто перемагали і навіть лідирували у таблиці. Гонку з мадридським Реалом вони до весни програли та й Барселону випустили на друге місце. Але змогли таки закріпитися на третій позиції, утримуючи на дистанції нестабільний Атлетіко. У минулому турі, граючи із синьо-гранатовим сусідом, виграли 4:2 – а могли б і більше! Але й цього вистачило, щоб повернутися на друге місце у поточній таблиці.

Статистика особистих зустрічей

2019-го, ще в Сегунді, пожирачі бобів взяли 4 очки. Але, піднявшись у Прімеру, вони розгромно поступилися у грудні на полі жиронців.

Прогноз

GGBET вважає фаворитом Довбика та компанію. Але вони все-таки явно кращі у домашніх поєдинках. Отже, варто поставити на тотал більше 2,5 гола (коефіцієнт - 1,84).

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
uausa
Мій прогноз - нелегка перемога Жирони з голом Довбика.