Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 травня 2024, 14:05
4023
1

Ребров розповів, у чому секрет Динамо Шовковського

Головний тренер збірної України похвалив свого візаві

| Оновлено 10 травня 2024, 14:05
4023
1
Ребров розповів, у чому секрет Динамо Шовковського
ФК Динамо Київ. Олександр Шовковський

Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров розповів, у чому секрет вражаючих результатів київського «Динамо» під керівництвом Олександра Шовковського

– «Динамо» за Шовковського значно додало і за грою, і за результатами. У чому секрет?

– Я бачив багато тренувань «Динамо». І добре знаю Шовковського – він максималіст і дуже багато працює. При цьому для будь-якої команди дуже важлива впевненість у своїх силах. У другій частині чемпіонату лише перша гра з «Вересом» (1:1), де динамівці втратили перемогу на останніх хвилинах, стоїть осібно, а в решті поєдинків завжди можна було побачити, що команда знала, за рахунок чого вона хотіла грати. Я бачу впевненість у цього «Динамо», бачу прогрес команди і бачу, що її гравці отримують задоволення від гри. Це дуже важливо, і це завжди дає результат.

– Якщо говорити про тактичний малюнок гри «Динамо», то в чому насамперед відбулися зміни після того, як із командою почав працювати Шовковський?

– Таких вже великих змін я не бачу. Важливо, що футболісти розуміють свої позиції в побудові гри команди. І також багато що вирішує тренувальний процес. При цьому для впевненості команди дуже важливо, щоб був результат, а він у другій частині чемпіонату в «Динамо» є. Команда перемагає, виглядає впевнено, її футболісти, повторюся, отримують задоволення від гри. Ось головні зміни.

Крім того, хороший хід набрали Буяльський і Шапаренко. Ярмоленко забиває майже в кожному матчі. Це футболісти, які можуть вирішити не тільки долю епізоду, а навіть долю гри. Вони зараз дуже важливі для «Динамо». Команда на даному етапі знайшла свій найсильніший склад і сама виглядає дуже сильно. Тому я не сумніваюся, що матч «Шахтар» – «Динамо» в наступному турі чемпіонату буде дуже цікавим.

Раніше Сергій Ребров розповів, коли стане відома заявка України для участі на Євро-2024.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
да, Шовковский как тренер дал маху только в игре с Вересом.
упустил момент, когда нужно было встряхнуть команду, перестроить. сделал ставку на оборону без контригры и поплатился.
во всех остальных играх тренерская рука очень чувствовалась, команда наконец научилась выгрызать результат на характере, у Александрии и Днепра выиграли в меньшинстве.